Anyukák, mit szólnátok, ha a 13 éves lányotok ilyen
számokat hhallgatna?
"nem foglalkoztatja a mágia, hittanra jár"
Mondjuk a hittannak tényleg több értelme van, mintha sorozatok alapján akarna varázsolni.
Első körben ne járjon hittan, aztán valaki tőled tiltsa el.
2014. ápr. 12. 13:49
6-os vagyok. Szerintem a legrosszabb dolog a tiltás ... senkiből nem lett rossz ember, mert megnézett egy bizonyos filmet, vagy hallgatott egyfajta zenét. Ez nem ennyi idősen dől el, hanem sokkal kisebb korában, akkor kapja meg ugyanis az "útravalót" a szülőktől a neveléssel. Megértem, hogy aggódsz, de ha eltiltod a sorozattól, akkor ne nézettek híradót se, abban sokkal szörnyűbb dolgok vannak (bocs, de ez kikívánkozott belőlem). Ettől nem lesz rossz ember!! Megjegyzés: én is jártam hittanra ...
2014. ápr. 12. 13:49
Ne hasonlítgasd a lányaidat egymáshoz! Két külön ember,két külön lélek,ízlés... Ez a legrosszabb,amit egy szülő tehet,hogy állandóan összehasonlít és kritizálja azt a felet,aki az ő normájának nem megfelelő. Ne az ellensége akarj lenni,hanem a barátja,a bizalmasa!
2014. ápr. 12. 13:50
14/28 A kérdező kommentje:
Mióta ezt nézi, hallgatja sokkal rosszabb, mint akkor volt. Tegnap este megkérdezte, hogy ma este 16:45-kor (!) , elmehet-e moziba, két barátnőjével, felnőtt nélkül (!) a Noé-ra! Természetesen nemet mondtam...
16:45 este, aha, ha megnéz még egy ócska amerikai filmet, tuti sorozatgyilkos lesz.
Leendő szülőknek, miért nincs valami alkalmassági vizsga? Akkor megelőzhettük volna ezt a kérdést.
2014. ápr. 12. 13:54
Hát te hülye vagy. Verni is szoktad?
2014. ápr. 12. 13:54
17/28 A kérdező kommentje:
Sosem vertém meg! Nem bántanám soha, hiszen a lányom! Akkor elengedjem a filmre szerintetek?
18/28 anonim válasza:
Egyáltalán tudja mit jelent a szövege? Lehet hogy csak a dallama, hangzása tetszik Neki. Ez a zenekar eléggé felkapott mostanában, nyugodtan hallgass meg tőlük pár számot és rájössz, hogy ez valami gyerekmesébe illő dallamocska pár német rockbandához képest. :)
A sorozatokról meg annyit, hogy nagyon jó személyiségformáló hatásuk van. Én végignéztem 8 évad Dextert, a fent említett sorozatot is követtem régebben, aztán ott volt a Gyilkos elmék, most a Hannibal a nagy kedvencem és mégsem lettem pszichopata mára.
Szerintem ne tiltsd el semmi ilyentől, később lehet változik az ízlése, ha meg nem akkor sincs vele semmi baj.
2014. ápr. 12. 13:56
19/28 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy van egy számuk , amit én is szeretek...
Nem hiszem hogy ez a szám annyira gáz lenne, ebben a korban ez "normális" zenének számít. Örülj hogy nem Slipknot-ot hallgat és nem utál téged, de ha így folytatod és szapulod a zenét amit szeret akkor hamar meggyűlölhet:D
2014. ápr. 12. 13:57
Kapcsolódó kérdések: