Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki vagyok borulva, mit tegyek?

Ki vagyok borulva, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Másfél hó múlva szülök, és nincs egy nyugodt pillanatom, egy órácskám, hogy aludjak, ha van is, akkor se tudok elaludni, mert az lassan megy. Ilyenkor már a hideg ráz, fáj a gyomrom, és abszolút nem tudom megadni magamnak, ami jólesne. Másfél éves a kisfiam, és egyszerűen kiborít, folyton rosszalkodik, csak a tilos dolgok érdeklik, borzasztóan fáraszt, játékaira tojik, ha pár percre leülök, már irritálja, és rángat, ha megyek, otthagy azonnal, nem érdeklem. Én ezt már nem bírom, segítségem nincs. És még emellett főzés-mosás-takarítás.
2009. dec. 19. 13:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Senki? :-(((
2009. dec. 19. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Nincsenek nagyszülők, ismerősök, akik tudnának a kisfiadra időnként vigyázni, vagy neked a háztartásban segíteni? Apával mi van? Apa is elvihetné néha sétálni, addig tudnál pihenni. Gyereknevelési praktikáim még nincsenek, most várjuk az első babánkat, február közepére.

32 hetes

2009. dec. 19. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is másfél éves, és pontosan ugyanúgy viselkedik, mint ahogyan azt leírtad te is. Csak én nem vagyok terhes, pontosan emiatt nem vállaltunk ilyen hamar másodikat. Tuti h. nem bírnám.

Egyébként nem az ő hibája,h. így viselkedik ne haragudj rá emiatt. És ne büntesd.

Egyébként valóban némi megoldás lenne, ha apuka kicsit kivenné a részét a gyereknevelésből, esetleg a házimunkából is.

Egy kérdés: Mi lesz, ha megszületik a baba?

A kisfiadra még ennyi időd sem marad. Akkor hogy fogod bírni?

2009. dec. 19. 22:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindezt tudom én is. Az apja ott segít, ahol tud, amikor csak teheti, mindenben, a legjobb férj a földön, de a pénzt is neki kell keresnie, és ez estig való melót jelent. Mint írtam, nincs segítségem.
2009. dec. 19. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
A gyerekek ilyenek ne haragudj rá! Ez már jobb nem lesz, főleg ha megszületik a pici. Nekem sincs segitségem és ahogy nőnek egyre elevenebbek és rosszabbak. Sok- sok-sok és még több türelem! Ezt tudom tanácsolni. Mindig szépen szólj hozzá, és maradj nyugodt, mert ha te ideges vagy azt ő is megérzi. Játsz vele sokat, probálj meg olyan elfoglaltságot találni ami hosszabb időre leköti. Sétáljatok stb. Ha megszületik a pici két gyerek fog két féle dolgot csinálni és azt is meg kell oldanod majd valahogy.
2009. dec. 19. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Bejárónő? Heti pár óra segítség nem olyan sokba kerül. Vagy valakit kereshetnél, aki a kisfiadra vigyáz időnként. Egy barátnőm kénytelen volt ilyen segítségeket igénybevenni, neki is a férje sokat dolgozott és még ő is a második terhessége alatt. Így a nagyobb takarításokat megúszta.
2009. dec. 20. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne szakadj meg!

Bejárónő vagy idegbaj! A leírtak alapján nincs más választásod!

2009. dec. 22. 14:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2009. dec. 22. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!