Mit tegyek? Teljessen ki vagyok borulva? Ez most az elsö reakció mert megilyednek a nagy felelöségtöl?
Amit még elmondhatsz neki. hogy mi van ha most elvetetitek, és amikor ő alkalmasnak érzi újra próbálkoztok, de kiderül emiatt az AB miatt soha többé nem lehet. Elhagyna? Gondolja végig. Mi is költözködtünk meg minden, sőt nekem a mai napig nem biztos a munkahelyem, mert az első gyerek születésekor 150 km-rel arrébb kerültünk mint előtte. és ott volt határozatlan idejű szerződésem, itt kilátásom sincs munkára. S mégis vállaltuk.
Tesztelj és majd a teszt eredményével a kezedben beszéljetek újra. Addigra ő is megnyugszik és átgondolja. Ha még így is így áll hozzá adj neki időt.
"Egy szó mint száz",bár nem ismerem a párod,de egy férfi még viccből se mondjon ilyet,akárhogy megvan ilyedve....
Én elgondolkoznék a kapcsolatotokon!
köszönöm a válaszokat sokat segit most talán egy kicsit le is higgadtam bár egész délelött veszekedtem a párommal,mert nem tudom,hogy kérhet ilyet.
az utolsó elötti válaszolonak gratulálok remélem nálam is sikerül és irtam priviben várom a válaszodat
semmiképpen se vetesd el! ha tényleg annyira akartad! számomra nem is lenne kérdés, hogy mi legyen. 1 éve vársz erre a babára, most megadatott és ti elvetetnétek?
persze, ha egyedül maradsz, munkahely nélkül, akkor az óriási gond. ezért nem szabad kiszolgáltatott helyzetbe kerülnie egy nőnek, szerintem. nem értek egyet azzal, hogy nem dolgoztál, így a férjed azt gondolja (jogosan), hogy mindenben ő dönt, hiszen ő a kenyérkereső.
ezen is gondolkozz el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!