Begyulladt a mellem és szétrepedt a bimbóm! Mit tegyek már? Ki vagyok borulva!
Milyen idős babád? Mert ha nem találsz rá jó megoldást és a babád már legalább 6 hónapos, én azt mondom, ne kínozd magad tovább. Le a kalappal előtted, hogy így is már 3 hete csinálod. Nekem most kezd fájdalmas lenni (1 hete) a szoptatás, mert most kezdett el kibújni a foga és erősen rágja, és lehet, ha nem hagyja abba rövidesen, akkor abbahagyom a szoptatást, mert már 9 hónapos.
Repedt mellre Lanisolt ajánlanék, de ez max átmenetileg jó, mert gyökereiben kéne megoldani a problémát.
Masszírozni próbáltad már a melleidet?
Addig NE szoptass,amig a melled rendbe nem jön! Komoly gondjaid lehetnek ebből később. A babának sem jó,ha ideges vagy,mert a tejbe átmegy.
Ha nem tudsz tovább szoptatni, a babád akkor is felnő és egészséges lesz. Van olyan anyuka,aki egyáltalán nem tud szoptatni,és annak a babája is egészséges.
Ma túlparázzák a szoptatás jelentőségét. Igaz,hogy az anyatej a legjobb a babának az első hónapokban,de nem ér annyit,hogy a melleid tönkre menjenek.
Szia!Ugyan abban a cipőben jársz, mint én anno.A szétrepedt mellbimbót meg kell gyógyítani. Pihentesd, ne add a kisbabádnak, addig, amíg helyre nem jött.Valami jó sebkezelőt vegyél rá, de semmi esetre se szoptass belőle.Masszírozd át, fejd ki a tejet, ha nem akarod elapasztani belőle, és szoptass egy mellből. Az én fiam 5 hónapig egy mellből szopizitt, addigra gyógyult meg a másik és volt bátorságom rátenni a másikra is.
Gyakrabban kell majd mellre tenni, hogy többet termeljen a z egészséges mell.Lehet egyből is táplálni a gyermeket, gondolj csak az ikrekre, nekik csak egy jut.
Szóval, fejés, gyógyulás!!!!Írj privit ha gondolod!
Ne csak olvasd a honlapot, hanem azonnal keress fel egy tanácsadót, legalább telefonon, de még jobb lenne személyesen!
Senki sem kényszerít rá, hogy még ezt is elviseld és nem vagy rossz anya, amiért panaszkodsz vagy kezd eleged lenni. Ilyet a ligás lapon sem olvashattál... De valami biztosan nincs rendben, ha ilyen fájdalmaid vannak. Nekem fertőzés a tippem, de mi nem tudjuk ezt innen kideríteni, a diagnózishoz és a kezeléshez már szakember kell.
A ligás honlapot felejtsd el szerintem úgy ahogy van
Mellgyulladás,szétrepedt bimbó,láz ezzel kizárt,hogy lehet szoptatni,nem csak a fájdalom miatt hanem mert vér is kerülhet a tejbe.
neked nem tanácsadó kell,hanem egy normális orvos aki ír fel gyógyszert. Ha tudod akkor fejd minél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!