Begyulladt a torkom, milyen gyógyszert szedhetek be szoptatás mellett?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdődött és minden nap egyre rosszabb.Háziorvosunk majd csak szept. lesz,az ügyeletre nem szeretnék ez miatt menni.Ajánlanátok valamit?2011. aug. 18. 15:32
1/5 anonim válasza:
kérdezd meg a gyógyszertárost. vagy ami ősidők óta működik: meleg mézes tea egy kis citrommal. ez tuti nem okoz kárt a babának.
2/5 anonim válasza:
Nekem a Tantum verde spray vált be legjobban.(a tablettája nem) Szinte azonnali hatása van. (Csak tudni kell használni, a férjem fuldoklik közben :) nagylevegő, 3-4 fújás jó mélyre a torokra levegő ki)
3/5 anonim válasza:
Én mikor terhes voltam és beteg lettem nekem a Bioparox -ot ajánlotta a dokim.
4/5 anonim válasza:
Bocsi csak most olvastam hogy szoptatás mellett.Azt nem tudom hogy szoptatás mellett lehet e használni,esetleg kérdezd meg a gyógyszertárban.
5/5 anonim válasza:
Tantum Verde-t és Strepsils epreset tuti lehet, én is ezeket szedtem, amikor meg voltam fázva. Plussz hársfateát mézzel ittam, vagy hagymateát. Ezek köhögésre is jók. Üdv: R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!