Begyulladt a mandulám, mit vehetnék be rá szoptatás mellett?
Figyelt kérdés
Segítenétek?Nincs nálunk hétvégén doki,ügyelet is 2 óra mire megfordulunk,valakinek valami házi praktika??Alig bírok nyelni....
Köszönöm
2010. ápr. 10. 08:42
1/4 anonim válasza:
Fokhagyma mézzel, egy kis pálinkával öblögethetsz (nem inni még mielőtt valaki leszól). Lehet még sós vízzel is öblögetni. Ha van ügyeletes patika, akkor tantum verde.
Én mikor lázas voltam, a gyerekorvosunk azt mondta hogy algopyrint nyugodtan vehetek be (szoptattam).
Jobbulást! (L)
2/4 anonim válasza:
Ha van a közelben ügyeletes gyógyszertár, vegyetek "Tantum Verde" szopogatós tablettát. Nekem a terhesség alatt volt 2x is torokgyulladásom, és a gyógyszerész ezt javasolta, mert szoptatás és terhesség alatt is szedhető. Nekem segített, pedig nagyon fájt a torkom.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszaitokat,apa már el is ment a gyógszertárba.Esetleg még pluszba vmi homeos bogyó?
2010. ápr. 10. 11:36
4/4 A kérdező kommentje:
Akik írtátok a tantum verde-t,nektek mennyi idő után hatott...tudom,hogy 2-től ne várjak csodát,csak,hogy tudjam mire számítsak.....
2010. ápr. 10. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!