3 hónaposak az ikreim és nagyon begyulladt a mellem,39 fokos lázam van, el lehet apasztani a tejet?
El lehet, de legkönnyebben akkor gyógyulsz, ha minél többet mellen vannak a babáid, és kiszívják a csomó(ka)t.
Tudom, hogy piszok rossz, de sokan átmennek ezen, és mégis szoptatnak tovább, a babáidnak meg kell a tej.
Szerintem hívj fel egy IBCLC-s szoptatási tanácsadót, hogy pontosan mit tegyél. Az ő segítségükkel nem jutsz még egyszer ilyen helyzetbe, mert a baj közeledtét lehet érezni, csak nyilván tapasztalat híján nem ismerted fel a jeleket.
A [link] -nál találsz ilyen elérhető segítőket.
Mihamarabbi jobbulást és sikeres szoptatást kívánok!
Én egy hete voltam így. 39,3, alig éltem, és nagyon fájt, lila volt.
A nőgyógyász írt fel Aktil duo-t (antibiotikum), Algopyrinnel izzasztottam magam két szopi között, Bepanten krémes kézzel szétmasszíroztam a keményedéseket és csomókat.
Láss csodát, már másnap alig volt bajom. Az izzadás még tartott pár napig, de láz nélkül.
Ja, és mivel 1 hetes mama voltam, a gátsebem is meggyógyult hirtelen a gyógyszertől!!!
A babámnak sem fájt a hasa tőle.
Előző vagyok, hát igen, minden doki mindig mást mond...
Remélem, jobban vagy már! Kitartás!
Az biztos, hogy nagyon rossz, én sem szeretném újra átélni!
:-)
Szabad szoptatni lázasan!
Ezek szerint nem beszéltél szoptatási tanácsadóval... :o/
Jajj de örülök, hogy mégis sikerült!!
További jobbulást! Pici idő mindig kell, mire teljesen elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!