Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha 130 mili helyett csak...

Ha 130 mili helyett csak 100-at fejek ki a cicikből akkor előbb utóbb elapad? Mikor kezdjem apasztani? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
4 és fél hós a babám,de csak anyatajat kap cumisüvegből. Lassan elkezdeném apasztani mert 1 hónap mulva már elkezdem adni neki a krumplit meg főzelékeket. és akkor már nem kell annyi tej.(már van fagyasztva is)arrol nem is beszélve hogy szörnyen fáj már a kezem és a bimbóim is. Már nagyon unom az egészet.mennyi idő alatt fog elapadni? Amúgy egy nap 800 mili jön le 5 fejésből.és most ennyiket is eszik.
2011. aug. 2. 12:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egy pár nap alatt elapad, vagy legalábbis a minimálisra csökken a mennyiség.

Úgyhogy én a tervezett befejezés előtt egy pár nappal kezdeném.

(Én nem akartam elapasztani, de két napig kórházban voltam, és alig volt utna tejem.)

2011. aug. 2. 13:08
 2/18 anonim ***** válasza:

Azért én fejném 1 éves koráig és nem adnék neki még "műkaját" 2 hónapig. A 100 ml az meg egy deci tej, nem kevés., főzáshez is jól jön.

Nagyon sokára apad el, hónapok alatt.

2011. aug. 2. 13:32
 3/18 anonim ***** válasza:

előző

amikor fima kicsi volt kimaradt 2x 1 hét (8 ill 14 hónapoan), utána ugynaott folytata a cicizést, ahol abbahagyta, de lányom is aludt már mamánál 2-3 napot éas nem apadt el a tejem

2011. aug. 2. 13:33
 4/18 A kérdező kommentje:
hát 1 éves koráig biztos hogy nem fogok fejni.Már most alig bírja a kezem meg a mellem.a hozzátáplálást meg 6 hó körül kezdem.ezért akarom majd csökkenteni a tejem. csak nem tudom hogy hogyan.amugy almát meg barackot már adok neki csak nehezebb kaját nem akarok még.(bár a doki meg a védőnő is eröltetné hogy kezdjük a krumplit már most)
2011. aug. 2. 14:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Napi háromszor fejj 100-at,ezt csináld pár napig majd csökkentsd 70-re majd pár nap múlva 50-re.Utánna hagyd el a déli fejést,csökkentesd a tejcsit 30-30-ra pár napig,majd a reggelit hagyd el,este fejj még 15-20-at pár napig,majd abbahagyhatod,szépen el fog apadni.3 hét kb,azt bírd ki,ha gyorsan akarod abbahagyni és nem fokozatosan akkor begyullad.
2011. aug. 2. 14:21
 6/18 A kérdező kommentje:
köszi ez tényleg jó ötlet így.nem akarom gyorsan csak szépen fokozatosan ahogy a babámnak jó lesz.remélem hamar rákap a bébikajára és akkor kevesebb tejcsi kell majd.
2011. aug. 2. 14:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Így fokozatosan el fog apadni,de ha bébikaját fog enni,tápszer akkor is kell,ha jól tudom 500 mili még 1 éves koráig.
2011. aug. 2. 14:39
 8/18 A kérdező kommentje:

hát kb 8-9 hónapos korára akarom teljesen

elapasztani,utánna már nem baj ha tápszert kap pótlásként. örülök ha ezt a pár hónapot kibírom még fejéssel.

2011. aug. 2. 14:58
 9/18 anonim ***** válasza:

én 10 hósan kezdtem leépíteni a szopit, 13 hós korára lett nagyon kevés.

szerintem csak akkor kezd apasztani, ha már eszik nagyobb mennyiséget főzelékből, előbb ne, mert nem tudsz majd mit adni.

én inkább még gyűjtenék a fagyasztóba is, és amikor át tud állni főzelékre, akkor apasztanám el, és a baba még kapná a fagyasztottat.

2011. aug. 2. 16:42
 10/18 anonim ***** válasza:
46%

De jó neked kedves kérdező,hogy ilyenen kell gondolkoznod.Nekem most lesz 5 hónapos a kicsi lány,és észrevettem hogy kevesebb lett a tejem (szopizás után alig tudok 20ml-t kifejni :( ). Síró görcseim vannak,hogy el fog állni a tejem. Fiamat is csak 7 hónapos koráig tudtam szoptatni.Tudom nem vagyunk egyformák,de én pont,hogy szeretnék még szopiztatni.

Bocs,h beleírtam... :)

2011. aug. 2. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!