Ha 130 mili helyett csak 100-at fejek ki a cicikből akkor előbb utóbb elapad? Mikor kezdjem apasztani? Bővebben lent.
Szerintem egy pár nap alatt elapad, vagy legalábbis a minimálisra csökken a mennyiség.
Úgyhogy én a tervezett befejezés előtt egy pár nappal kezdeném.
(Én nem akartam elapasztani, de két napig kórházban voltam, és alig volt utna tejem.)
Azért én fejném 1 éves koráig és nem adnék neki még "műkaját" 2 hónapig. A 100 ml az meg egy deci tej, nem kevés., főzáshez is jól jön.
Nagyon sokára apad el, hónapok alatt.
előző
amikor fima kicsi volt kimaradt 2x 1 hét (8 ill 14 hónapoan), utána ugynaott folytata a cicizést, ahol abbahagyta, de lányom is aludt már mamánál 2-3 napot éas nem apadt el a tejem
hát kb 8-9 hónapos korára akarom teljesen
elapasztani,utánna már nem baj ha tápszert kap pótlásként. örülök ha ezt a pár hónapot kibírom még fejéssel.
én 10 hósan kezdtem leépíteni a szopit, 13 hós korára lett nagyon kevés.
szerintem csak akkor kezd apasztani, ha már eszik nagyobb mennyiséget főzelékből, előbb ne, mert nem tudsz majd mit adni.
én inkább még gyűjtenék a fagyasztóba is, és amikor át tud állni főzelékre, akkor apasztanám el, és a baba még kapná a fagyasztottat.
De jó neked kedves kérdező,hogy ilyenen kell gondolkoznod.Nekem most lesz 5 hónapos a kicsi lány,és észrevettem hogy kevesebb lett a tejem (szopizás után alig tudok 20ml-t kifejni :( ). Síró görcseim vannak,hogy el fog állni a tejem. Fiamat is csak 7 hónapos koráig tudtam szoptatni.Tudom nem vagyunk egyformák,de én pont,hogy szeretnék még szopiztatni.
Bocs,h beleírtam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!