El szeretném apasztani a tejem, mert sajnos csak gyötrődünk. Melyik a legjobb és gyorsan ható készítmény rá?
Ha elkezdem szedni, egyáltalán ne szoptassam többet babámat? Vagy folyamatosan elapad ha közben amíg van szopizik?
Köszönöm a segítséget!
homeós szer: urtica urens ch 30 napi 3-szor 5 golyó
Ne szoptass, néha fejd le, de csak ha nagyon fáj, nehogy begyulladjon. Így kb 1 hét.
Szia!
Én 1 hónapja szedem a Bromocriptint,mivel a kisfiam 17 hónapos s még mindig 30 liter tejet vittek a gyűjtőbe.Teljesen beállt a kereslet-kínálat s csöppet sem apadt.A nőgyógyász felírta a gyógyszert az elején rettenetesen rosszul voltam,de aztán elműlt egy hét alatt.
Kb:2 hét alatt elapadt a tejem.Márcsak reggel és este fejek,de akkor is csak kb:5 ml-t tudok.
Sajnos csak ez az egy van,ami tényleg elapasztja a tejet.Viszont akkor már nem szoptathatsz,mivel ez egy hormongyógyszer.
Mennyi idős a babád?
Mennyi tejed van?
4 hónapos, de az a baj, hogy eszik 60-70-et , büfizik és nem kéri már a cicit, pedig éhes és így én fejegetem de fáj és nem tudok annyit, hogy meglegyen a 130.
így jön a tápszer. Most voltam orvosnál, de ő ezt nem érti meg csak azt mondja, hogy helyesen kell fejni. Persze a végére hozzáteszi, hogy a pangás veszélyes és műtét is lehet. Épp ettől félek. Tudom, hogy mindíg marad benne.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!