Töredezett hajra, mi a legjobb hidratáló készítmény?
Ami menthetetlen, muszály levágni. A szakadt zokni szálai sem fognak egy krémtől összeszövődni. Ez is ilyen.
Nekem inkább száraz a hajam, olívolajjal ápolom. Simán bekenem vele a végeket, kb. egy óráig rajta van, majd megmosom.
A fodrász kellékesben vettem egy hatalmas nagy tubusos vaníliás-tejes, édes illatú balzsamot vlami 1000Ft-ért, azt is nagyon szeretem, jó puha lesz tőle a hajam.
gliss kur szilikonos hajvégápoló. Ezt bele kell masszírozni a haj végébe, és "összetapasztja". Ami már töredezett, azzal nem tud mit kezdeni, viszont biztos, hogy több töredezett hajszálad nem lesz.
Én évek óta használom, talán az mond valamit, hogy lapocka alá érő hajjal évente egyszer megyek fodrászhoz, vagy még ritkábban. Akkor sem azért, mert törik, hanem mert addigra elveszíti a formáját általában.
száraz,töredezett hajra nekem ez vált be:
balzsammal együtt használtam, már 1 mosás után éreztem,hogy puhább a hajam :)
A torott hajaktol szabadulj meg. Minel elobb annal hamarabb nol majd azegeszseges hajad.
Utana pedig sztem hasznalj hajvegapolot. Nekem a Kallos elixirje jott be. www.kremmania.hu keress ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!