Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha 130 mili helyett csak...

Ha 130 mili helyett csak 100-at fejek ki a cicikből akkor előbb utóbb elapad? Mikor kezdjem apasztani? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
4 és fél hós a babám,de csak anyatajat kap cumisüvegből. Lassan elkezdeném apasztani mert 1 hónap mulva már elkezdem adni neki a krumplit meg főzelékeket. és akkor már nem kell annyi tej.(már van fagyasztva is)arrol nem is beszélve hogy szörnyen fáj már a kezem és a bimbóim is. Már nagyon unom az egészet.mennyi idő alatt fog elapadni? Amúgy egy nap 800 mili jön le 5 fejésből.és most ennyiket is eszik.
2011. aug. 2. 12:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!nem gond,van aki ilyen van aki olyan. Nekem mikor elfogyott a tejem,(mert hogy azért lett cumizavaros)elkezdtem napi 4 liter vizet inni és fejni ezerrel és visszahoztam a tejem.pedig akkor szopi nélkül fejtem ki a kettőböl 30-40 milit.most sincs sok de pont elég. próbáld meg te is.bár nekem leszokott a ciciről de az a lényeg hogy anytejet kap.ja és a homeos bogyot is ettem. Ne add fel. egyébként most nemrég ráraktam a fiam a cicire hogy hátha eszik és rá is cuppant csak nekem fájt nagyon és ezért levettem róla.pedig szerintem simán vissza szokna rá. Most egy kicsit szarnak érzem magam hogy ilyen vagyok.
2011. aug. 3. 13:18
 12/18 xStefix ***** válasza:
46%

Jaj Kérdező, dehát akkor miért nem próbálod meg szoptatni? Óne, ha még akarná is! Nem kellene magad nyüstölni. Rögtön megoldódna a fejés-dolog is... Én a helyedben nem gondolkodnék!

(Egyébként pedig már hozzátáplálsz, ezt azért tudd.)

2011. aug. 3. 15:16
 13/18 A kérdező kommentje:
tudom hogy már hozzátáplálok,csak még nagyon keveset és csak gyümölcsöt.max egy pár kanállal kap naponta egyszer hogy szokja az ízeket.megpróbálom holnap is rárakni hátha rácuppan megint. én meg összeszorítom a fogaimat.hátha sikerül :-)köszönöm a válaszokat
2011. aug. 3. 21:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Próbálj bimbóvédővel szoptatni , én azzal szoptatok a legelejétől fogva, mert nagyon kisebesedik a mellem, valamiért nem edződik meg.

Így nem fájna neked sem, és jobb mint fejni.

2011. aug. 4. 08:48
 15/18 xStefix ***** válasza:

Szerintem először csupaszon próbálgasd és csak utána védővel, ha sehogyse. Nem kell a kockázat.

Sok sikert!

2011. aug. 4. 11:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Ugy néz ki nem fog összejönni a ciciből etetés,mert bár elkezdi szívni és míg könnyen jön addig szívja de utánna türelmnetlen lesz és abbahagyja és csak kínlódik.így volt mikor még csak szoptattam is és ezért ment el a tejem. Lusta a drágám.ugyhogy maradok a fejésnél. Amugy most volt itt a védőnőm és mondta hogy a 7-800 mili az sok egy 20 hetes babának.csak olyan 600 mili körül kellene ennie. szerintetek?de ő mondjuk már 2-3 hónapja ennyit eszik. Nem nőtt az adagja.
2011. aug. 5. 10:57
 17/18 xStefix ***** válasza:

Ne a védőnő mondja meg, hogy a TE gyerekednek mennyi az adagja. És egy gyereknek NINCS adagja!!!

Ha ő ennyit eszik, akkor ennyit.

2011. aug. 5. 11:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen ezt énis így gondoom ezért sem hallgatok rá. annyit adok neki amennyi jólesik neki.Az sem lenne jó ha utánna meg óránként enne mert 140 helyett csak 90milit kapna. Bár még mindíg 200 grammokat hízik egy hét alatt de hát majd csak le lassul mostmár a hízása.
2011. aug. 5. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!