Ezt ti nem tartjátok nagyképűségnek?
Az a helyzet,hogy van egy magazin amit minden héten megveszek.És ott van egy rovat,ahol egy gyermekpszichológus válaszol a szülői levelekre.És a héten egy anyuka írt be,aki kb. a levele felében az óvodás korú kislányáról ömleng,hogy az "XY nevű kislányom a legokosabb az ovis csoportban,mindig nagyon gyorsan megtanulja a verseket,és megíratták vele az elsős szint felmérőt és olyan jó lett..." és stb...És igazából valami olyan volt a kérdése,hogy baj-e,ha ilyen meg olyan szakemberhez viszi a lányát,ha nem rajzol szépen meg nem mozog ügyesen...
Azt én értem,hogy mindenki a saját gyermekére a legbüszkébb,meg a szülőnek a saját gyermeke a legeslegszebb,de azért nem gondoljátok túlzásnak,hogy valaki beír egy magazinba,és 7 mondaton keresztül azt magyarázza,hogy a kislánya milyen jó meg ügyes?
Nem szeretnék senki sem megsérteni,de ezzel szerintem bizonyos értelmbe tudatni akarja valakikkel,hogy az ő lánya mennyire okos,és egy magazinban villog vele.
Ez nem nagyképűség?
Nem, csak leirta, hogy miben jo, viszont ott van az is, hogy miert aggódik, es hogy szakemberhez küldtek tovább ezek miatt.
Szerintem nem olvastad el eleg figyelmesen! :) es csak az eleje maradt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!