Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt ti nem tartjátok nagyképűs...

Ezt ti nem tartjátok nagyképűségnek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy van egy magazin amit minden héten megveszek.És ott van egy rovat,ahol egy gyermekpszichológus válaszol a szülői levelekre.És a héten egy anyuka írt be,aki kb. a levele felében az óvodás korú kislányáról ömleng,hogy az "XY nevű kislányom a legokosabb az ovis csoportban,mindig nagyon gyorsan megtanulja a verseket,és megíratták vele az elsős szint felmérőt és olyan jó lett..." és stb...És igazából valami olyan volt a kérdése,hogy baj-e,ha ilyen meg olyan szakemberhez viszi a lányát,ha nem rajzol szépen meg nem mozog ügyesen...

Azt én értem,hogy mindenki a saját gyermekére a legbüszkébb,meg a szülőnek a saját gyermeke a legeslegszebb,de azért nem gondoljátok túlzásnak,hogy valaki beír egy magazinba,és 7 mondaton keresztül azt magyarázza,hogy a kislánya milyen jó meg ügyes?

Nem szeretnék senki sem megsérteni,de ezzel szerintem bizonyos értelmbe tudatni akarja valakikkel,hogy az ő lánya mennyire okos,és egy magazinban villog vele.

Ez nem nagyképűség?

2014. márc. 29. 12:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem, csak leirta, hogy miben jo, viszont ott van az is, hogy miert aggódik, es hogy szakemberhez küldtek tovább ezek miatt.

Szerintem nem olvastad el eleg figyelmesen! :) es csak az eleje maradt meg

2014. márc. 29. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!