Melyik bolti joghurtot veszitek a gyerekeknek? Melyiket tartjátok jónak?
sajnos én fiam csak az ivójoghurtot issza meg,kanállal nem hajlandó joghurtot enni.Én a cserpesét veszem(venném sűrűbben ha enné)
Ivó joghurtól meg most találtam tök jót, a Lidl-ben lehet kapni,olyan kiszerelésben van mint az actimel,csak nincs benne semmi aroma meg zselatin meg mitudomén,tök jó!
attól függ, mekkora gyereknek... :)
egy babának csak hazai terméket (riska, cserpes...) vagy sajátmárkásból olyat, amin feltüntetik a gyártót
A Cserpes az egyedüli, amiben megbízom, abból az ízesítettet is nyugodt szívvel adom a lányomnak...bár annyira ő sem szereti a joghurtot sajnos, addig ette főleg, amíg pépeseket evett, azóta jobban szeret rágni, úgyhogy minden ilyesmi kiesik...
Minden terméke kiváló egyébként is, a túrórudi isteni :)
Köszönöm a válaszokat! A kérdés a következő miatt merült fel bennem. Egyik közeli ismerősömmel beszélgettünk, neki is kisgyerekei vannak. Szóba jöttek az ételek és ekkor mondta, hogy ő csakis a jó minőségű danone-t veszi a gyerekeknek. Mert jó is és olcsó is némelyik. Valahol én mindig is bojkottáltam ezt a terméket, egyáltalán nem tartom jó minőségűnek (de ez csak az én véleményem az összetevőket olvasva), ízre nem rossz az igaz. Ő annyira kihangsúlyozta a jó minőség szóösszetételt, mintha már én csinálnám rosszul. Persze nem foglalkoztam vele, mindenki a saját belátása szerint teszi a dolgait. De nem értek vele egyet, kíváncsi voltam mások miket vásárolnak.
Egyébként én is előnyben részesítem a natúr joghurt+gyümölcs, és a cserpest. Bár ez utóbbi nehezen beszerezhető nálunk sajnos. De még én is imádom.
Hagy kérdezzem meg, aki ezt veszi, mennyiért jut hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!