Igen, én 240-ért tudok hozzá jutni. Drága, de semmi adalék, én ezzel úgy vagyok, akkor esszük ritkábban, de jót (vagyis én tartom jónak, ezt szögezzük le, mindenki mást tart annak). Ahogy nézem, nagyobb mint a többi joghurt, nem? Nálunk mondjuk ez nem gond, símen benyomja mindenki:) Még a fél litereset is akár :)
2013. okt. 17. 18:00
12/18 anonim válasza:
Hát szerintem meg nagyjából ugyanannyiba kerül a Cserpes, mint mondjuk a Danone Activia, csak utána kell számolni. :)
A cserpes 250g 230-240-ért, a Danone pedig emlékeim szerint 100 körül, de inkább fölötte van kicsivel a 125 g-jával, nagyon régen vettem, nem emlékszem mennyi már!
Szóval ha 20 forinttal többe kerül, de össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Az íze persze jó a Danone-nak is, de hát az összetevők...jajj...bármit szívesebben megveszek, mint a Danone, ha már itt tartunk :)
2013. okt. 17. 18:30
13/18 anonim válasza:
Igen, igazatok van, de mint írtam nálunk csak a gyerek eszik joghurtot és azért olyan jól nem megy, hogy fél doboz joghurtokat dobáljak ki (én másnap már nem szívesen adnám oda). Krémtúrót szoktam viszont venni neki, mert az valami isteni. Joghurtban viszont maradok a Jogobellánál. Danone joghurtot még sosem vettem.
2013. okt. 17. 18:45
14/18 anonim válasza:
a danonenak jó a marketingje,ezért hiszik sokan azt,hogy minőségi..Férjem kifejezetten bojkottálja a danone termékeket,én azért megengedőbb vagyok,de én sem a "minőségi"volta miatt,hanem mert tudnak finomak lenni:D de összetevők között rengeteg az adalékanyag,ami nem feltétlenül kellene bele..Itt is van egy termékteszt: [link]
Cserpest már régen vettem,de azt hiszem olyan 230 körül volt,de én simán visszarakom a hűtőbe,ha marad,mivel visszazárható teteje van...Végülis a fél literes tejfölt se használom el egyszerre általában,nem?
2013. okt. 17. 18:57
15/18 anonim válasza:
Szerintem sem gond, ha megmarad a fele a cserpesnek, visszanyomod rá a tetőt, az ég egy adta világon semmi baja nem lesz másnapig...
Egyébként pedig ilyen alapon az összes vödrös joghurtot be kéne falni együltő helyünkben?! :D
Nah meg igen...a tejföl :)
2013. okt. 17. 19:18
16/18 anonim válasza:
13-as vagyok. Nézzétek, én nem adom oda a másnapos joghurtot a gyereknek, mindenkinek van fura dolga, nekem lehet hogy ez, de egyszerűen nekem már a szaga sem tetszik másnap a tejtermékeknek, ha fel vannak bontva. Egyébként nekem (de ez egyéni vélemény) nem is nagyon ízlik a Cserpes joghurt, pedig a krémtúróját tényleg nagyon szeretem. Vödrös joghurt (és bármilyen vödrös tejtermék) pedig nálam még sosem volt és nem is lesz, a fent említett okok miatt.
2013. okt. 18. 07:32
17/18 anonim válasza:
Én 1 doboz joghurtot 3 napig adok a lányomnak, ezalatt fogy el.
Semmi baja nem lesz a hűtőben, ez eleve erjesztett élelmiszer. Kár kidobni 1 nap után.
2013. okt. 18. 11:56
18/18 anonim válasza:
Figyelj, elhiszem, ettől még én nem adom oda, 3 napig végképp nem. Ezért veszek olyan kiszerelést, amit egyben megeszik a fiam és nem kell kidobnom a felét. Mellesleg a kérdés nem erről szólt, én csak leírtam, hogy miért nem veszek sűrűn Cserpes joghurtot. Azt gondolom ez a téma túl lett beszélve, mindenkinek szíve joga mit mennyi ideig ad a gyerekének. Legyen szép napotok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!