Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 hónapja szültem, nem menstru...

5 hónapja szültem, nem menstruálok de igy lefogok tudni fogyni? SOS

Figyelt kérdés

Ha nem menstruálok le tudok fogyni?

5 hónapja szültem 2 hónapot szoptattam azóta egyszer megjött 2 napig megvolt ,azóta semmi terhes nem vagyok , elkezdtem tornázni , futni de nem fogyok lehet befolyásolja a menstruáció ?Kismamák vagy aki megjárta ezt az úttat segitsen ! 40 perc torna 20 perc futás centibe sem megy le semmi ...ja és 15 -óra után nem eszek . 10 kg van rajtam pluszba.

2014. márc. 26. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10 kg nem fog azonnal lemenni, ha tartós fogyást akarsz ahhoz több hónap kell. Pontosan mióta tornázol és hogyan étkezel? Mert gyanítom, hogy az üdítők, péksütik, csokik, sütik nem tiltólistásak. Úgy pedig nem lehet fogyni... Két nagy ellenséged van: a finomliszt és a cukor - ezeket igyekezzél száműzni, nem kell semmilyen koplalás, meg diéta, hanem tessék rendesen enni, rendes ételeket (nem csokit, és nem zsíros pacalpörköltet!)
2014. márc. 26. 13:59
 12/12 A kérdező kommentje:
11/11 minden lisztes ,zsíros dolgot kiiktattam :)
2014. márc. 26. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!