5 hónapja szültem, nem menstruálok de igy lefogok tudni fogyni? SOS
Figyelt kérdés
Ha nem menstruálok le tudok fogyni?
5 hónapja szültem 2 hónapot szoptattam azóta egyszer megjött 2 napig megvolt ,azóta semmi terhes nem vagyok , elkezdtem tornázni , futni de nem fogyok lehet befolyásolja a menstruáció ?Kismamák vagy aki megjárta ezt az úttat segitsen ! 40 perc torna 20 perc futás centibe sem megy le semmi ...ja és 15 -óra után nem eszek . 10 kg van rajtam pluszba.
2014. márc. 26. 09:53
1/12 anonim válasza:
a menstruációnak semmi köze ahhoz hogy le tudsz-e fogyni. ez hogy 3 után nem eszel a legrosszabb, éhezik a szervezted, igy amikor ujra eszel az zsirrá alakul hogy raktározzon. napi 5-6-szor egyél keveset és minöségi ételt. kerüld a cukrot és a finom lisztet. egyél teljeskiörlásű lizstből készült termékeket. Az ember a szénhidráttól hizik nem a zsirtól tehát arra figylej. Általában 3-4 hét mire beindul a fogyás.
2/12 anonim válasza:
Szia. Én úgy gondolom, hogy nem kellene ennyire lerohanni a saját szervezetedet, testedet.9 hónapon keresztül folyamatosan változott a tested,a szöveteid.Miért akarod, hogy vissza rekordidőn belül változzon? A vissza változáshoz is nagyjából ugyan annyi idő kell mint a terhességi idő. Én 10 hónapja szültem, 14 kilót szedtem fel és mostanra ment le rólam az a 14 kiló, és én egyáltalán nem sportolok semmit. Hagyj időt a testednek hogy regenerálódni tudjon. Majd le fog menni nyugi! Csak ne légy türelmetlen. Szülés után a méhednek 1.5-2 év a regenerálódási ideje, nem tudom mit vársz 5 hónap után?!
3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem elkezdek egy diétát mert akkor azt eszem ami fel van irva.
2014. márc. 26. 10:09
4/12 anonim válasza:
keress rá a 160g-os ch diétára attól tuti fogysz de szigorúan akkor kell enni amikor idö van (ez nehéz baba mellett) és mérni kell a ch-ot.
5/12 A kérdező kommentje:
Szia 2/3 mert a környezetemben élőktől csak azt hallom ,hogy megvagy hizva,kezdesz elhizni stb
2014. márc. 26. 10:14
6/12 anonim válasza:
Teljesen kizsigereled a szervezetedet. A mensinek semmi köze ehhez az egészhez. Nem tudom miért nem sikerült szoptatnod, de az a legjobb fogyókúra lett volna. Ha már akkor is azzal foglalkoztál, hogy minél előbb lemenjenek a plusz kilók és már akkor is ennyire túl hajtottad magad akkor ezért nem sikerült szoptatni. 15-óra után nem eszel, meddig hajnalai 2 ig? Én biztos éhen halnék reggelig. Szerintem pont azért nem fogysz mert a szervezet raktározz ehhez a túlhajszolt élethez. Ha éhezik a tested elkezd minden grammot visszatartani, így nem hogy fogysz de hízni fogsz. A sok mozgás helyett inkább válaszd az egészségesebb rendszeres étkezést, a babáddal való sétálást.
7/12 anonim válasza:
Jaa és még annyi, hogy nekem a doki, védőnő és még a gyerek orvos is elmondta, hogy ami 9 hónap alatt jött fel az minimum annyi idő alatt megy is le normálisan. Aki beszólogat, hogy elvagy hízva az meg nézzen magába inkább.
8/12 ElsiNiki válasza:
WWW.kaloriabazis.hu. Nagyon ajánlom! Minden jot
9/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek .
2014. márc. 26. 10:49
10/12 anonim válasza:
Én közel egy évig nem menstruáltam szülés után. Szépen visszafogytam már a 3. hónapra. 6 hétig tudtam szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!