Terhes szerető vagyok és megtartottam a babát. Se a családja se a barátnője nem tud rólam se a babárol.30 hetes vagyok. Nevére vette és 4d-n is voltunk nem tudja elmondani fél. Mindig azt kérdezi utálom e már? Azt várja hogy én leplezem le?
Igen, tényleg nem szép így beszélni, nekem is böki a szememet mint ahogy a te utolsó mondatod is hagy némi kívánni valót maga után!
Egyébként, hogy védjem a válaszolókat, bár valószínűleg nincs rá szükségük, senki nem mondta, hogy apuka nem egy szenyó alak. A Kérdezőt szídják, mert ő tette fel a kérdést. Semmivel nem nagyobb genyó apuka, mindketten megérik a pénzüket. Az én szememben nem tudok köztük különbséget tenni, nem is dolgom.
Gratulálok a zabigyerekező anyukának. Mindennek az alja egy még meg sem született gyerekről ezt mondani. A te nem zabigyerekeidnek meg kertén az édesanyja...
A kérdezőnek: ne borítsd a bilit nyilvánosa, de az apával azért tedd rendbe a dolgokat. Ez a gyerek érdeke is. Nem kell zsarolni, választásra kényszeríteni, egyszerűen csak kérdezd meg, hogyan képzeli a dolgokat ezután. Olyan ugyanis nincs, hogy "hivatalos barátnő". Hivatalos feleség, na olyan van. Én legalábbis a mai eszemmel ezt tenném: ha kellek és és a gyerek, szeretlek, imádlak, éljünk együtt. Ja, hogy nem kellünk? Akkor hagyjuk a kapcsolatunkat a francba, lehetsz vasárnapi apuka. Ha akarsz.
Igen, bele sem gondolsz, hogy mekkora fájdalmat okoztok a barátnőjének, márha szeretik egymást.
Bele sem gondolsz, hogy neked mennyire fájna ugyanez fordítva.
Szinte vered a melledet, hogy teherbe estél, örülsz az egésznek és ez a gáz.
A gyerek le zabigyerekezése nem a gyerekre nézve degradáló, hanem az anyjára és a biológiai apjára nézve.
Az egy más dolog, hogy majd oviskorától kezdve ezt a saját ovistársaitól is meg fogja kapni szegény gyerek, hogy a felelőtlen szülei miatt csúfolni fogják.
Ebbe is bele kellene gondolnia a kérdezőnek, nem a legundorítóbb női praktikát bevetve, DIREKT felcsináltatnia magát.
Csúnyán fogalmazok? lehet. A kérdező és a kefélő partnere, ők szépet tesznek?????
Nem a zabigyerek szóval, hanem úgy általában. és miért csúfolnák?
nem tudom, mert a legnagyobb fiam ovis és volt rá példa, hogy mesélte, hogy az egyik gyerek a másiktól megkérdezte, hogy a "te apukád hova lett? nem szeret, hogy elment?" és mivel ez egy elitebb környék az átlaghoz képest, itt a válás feltűnik a gyerekeknek, mert 95%-a nem csonka családban él. igazad van, nem csúfolják. simán kegyetlenek....
PCO-szindróma korai tünetei 1. Rendszertelen vagy hiányzó menzesz 2. Rendszertelen vagy hiányzó peteérés 3. Sok kis ciszta a petefészekben 4. Aknés, pattanásos bőr 5. Emelkedett inzulinszint a vérben, inzulinrezisztencia vagy látens diabétesz 6. Terméketlenség 7. Megnövekedett szőrzet az arcon és a testen (hirsutizmus) 8. Hajhullás, esetleg kopaszosodás 9. Súlyproblémák, elhízás
Részletek: [link]
vagy mégsem vagy pcos?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!