Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes szerető vagyok és...

N.Andi26 kérdése:

Terhes szerető vagyok és megtartottam a babát. Se a családja se a barátnője nem tud rólam se a babárol.30 hetes vagyok. Nevére vette és 4d-n is voltunk nem tudja elmondani fél. Mindig azt kérdezi utálom e már? Azt várja hogy én leplezem le?

Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 18:58
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg nem szép így beszélni, nekem is böki a szememet mint ahogy a te utolsó mondatod is hagy némi kívánni valót maga után!

Egyébként, hogy védjem a válaszolókat, bár valószínűleg nincs rá szükségük, senki nem mondta, hogy apuka nem egy szenyó alak. A Kérdezőt szídják, mert ő tette fel a kérdést. Semmivel nem nagyobb genyó apuka, mindketten megérik a pénzüket. Az én szememben nem tudok köztük különbséget tenni, nem is dolgom.

2014. márc. 21. 13:45
 42/55 anonim ***** válasza:
67%

Gratulálok a zabigyerekező anyukának. Mindennek az alja egy még meg sem született gyerekről ezt mondani. A te nem zabigyerekeidnek meg kertén az édesanyja...

A kérdezőnek: ne borítsd a bilit nyilvánosa, de az apával azért tedd rendbe a dolgokat. Ez a gyerek érdeke is. Nem kell zsarolni, választásra kényszeríteni, egyszerűen csak kérdezd meg, hogyan képzeli a dolgokat ezután. Olyan ugyanis nincs, hogy "hivatalos barátnő". Hivatalos feleség, na olyan van. Én legalábbis a mai eszemmel ezt tenném: ha kellek és és a gyerek, szeretlek, imádlak, éljünk együtt. Ja, hogy nem kellünk? Akkor hagyjuk a kapcsolatunkat a francba, lehetsz vasárnapi apuka. Ha akarsz.

2014. márc. 21. 15:10
 43/55 anonim ***** válasza:
59%
Még annyit (az előző válaszoló vagyok): ha apa teherbe ejti a másik nőt is, az nagyon fog fájni neked, el sem tudod képzelni még, hogy mennyire. Ezért is jobb lenne rendbe tenni a dolgokat, bár erős a gyanúm, hogy egy jellemgyenge, esetlen ökör a gyereked apja.
2014. márc. 21. 15:14
 44/55 anonim ***** válasza:
76%

Igen, bele sem gondolsz, hogy mekkora fájdalmat okoztok a barátnőjének, márha szeretik egymást.

Bele sem gondolsz, hogy neked mennyire fájna ugyanez fordítva.

Szinte vered a melledet, hogy teherbe estél, örülsz az egésznek és ez a gáz.

2014. márc. 21. 16:24
 45/55 anonim ***** válasza:
34%

A gyerek le zabigyerekezése nem a gyerekre nézve degradáló, hanem az anyjára és a biológiai apjára nézve.

Az egy más dolog, hogy majd oviskorától kezdve ezt a saját ovistársaitól is meg fogja kapni szegény gyerek, hogy a felelőtlen szülei miatt csúfolni fogják.

Ebbe is bele kellene gondolnia a kérdezőnek, nem a legundorítóbb női praktikát bevetve, DIREKT felcsináltatnia magát.

Csúnyán fogalmazok? lehet. A kérdező és a kefélő partnere, ők szépet tesznek?????

2014. márc. 21. 16:36
 46/55 anonim ***** válasza:
95%
Miért is csúfolnák a gyereket az oviban? Rengeteg gyerek él egyszülős családban, és a "zabigyerek" szót már senki nem használja, max. öregasszonyok a faluban.
2014. márc. 21. 19:32
 47/55 anonim ***** válasza:

Nem a zabigyerek szóval, hanem úgy általában. és miért csúfolnák?

nem tudom, mert a legnagyobb fiam ovis és volt rá példa, hogy mesélte, hogy az egyik gyerek a másiktól megkérdezte, hogy a "te apukád hova lett? nem szeret, hogy elment?" és mivel ez egy elitebb környék az átlaghoz képest, itt a válás feltűnik a gyerekeknek, mert 95%-a nem csonka családban él. igazad van, nem csúfolják. simán kegyetlenek....

2014. márc. 21. 20:35
 48/55 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a kedves szavakat..volt egy komment amiben azt irta valaki egy babája van de szeretne többet és nem érdekből! én nem akartam senkit megbántani ezzel csupán a 38 éves anyukára akadtam ki amikor elolvastam milyen paraszt módon adta elő a véleményét..másik kommentelő hogy elképzei ogy dagadt stb vagyok ..igen meglepődne hogy nézek ki szerintem de nyugodtan gondoljon mindenki amit csak akar..első alaklommal is együtt voltunk dokinál mikor kiederült hogy jön a baba ..nem hónapok mulva mondtam el neki és nem volt célom egy gyerekkel magamhoz kötni senkit de ezt nem fogom leirni többet. örült is meg nem is ..azt mondta ha hiszem ha nem ő valahogy hetek óta azon töpreng ha gyereke lesz mi esz a neve.. egyébként ugyan ugy át lettem ejtve mint a barátnője...nekem azt mondta nem laknak együtt és nem rég van vele ..a napokban kiderült hogy 03.26-án már 4 éve lesznek együtt..persze ezt nem a gyerekem apja mondta el..és igen valószínű hogy fájni fog ha közös gyerekük lesz amit vállalni fog de szerintem csak ezért nem fog gyereket csinálni neki hogy ne a miénket kelljen vállalni ..nem gondolom hogy rosszul döntöttem hisz a bab nem tehet semmiről és valamiért meg akar születni és nem véleltlenül választott minket szülönek...ha egyedül is de fel fogom nevelni tisztességesen..és még annyit hogy nem vagyok ribizli..de szerintem mindenki magából indult itt ki..igen én türelmes és naiv voltam..iszom is a levét valamilyen szinten ..de örülök annak hogy anya lehetek és bármilyen meglepő nem igy szerettem volna ezt megtapasztalni hanem rendesen családba nevelni fel
2014. márc. 22. 21:09
 49/55 anonim ***** válasza:
0%

PCO-szindróma korai tünetei 1. Rendszertelen vagy hiányzó menzesz 2. Rendszertelen vagy hiányzó peteérés 3. Sok kis ciszta a petefészekben 4. Aknés, pattanásos bőr 5. Emelkedett inzulinszint a vérben, inzulinrezisztencia vagy látens diabétesz 6. Terméketlenség 7. Megnövekedett szőrzet az arcon és a testen (hirsutizmus) 8. Hajhullás, esetleg kopaszosodás 9. Súlyproblémák, elhízás

Részletek: [link]

vagy mégsem vagy pcos?????

2014. márc. 22. 23:27
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! "A betegség rendkívül változatosan zajlik. A számos lehetséges tünet közül nem mindenkinél alakul ki mindegyik." Idézet a linkedből. Nekem is van PCO-s ismerősöm, és képzeld, se nem kövér, se nem szőrös.
2014. márc. 22. 23:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!