Terhes szerető vagyok és megtartottam a babát. Se a családja se a barátnője nem tud rólam se a babárol.30 hetes vagyok. Nevére vette és 4d-n is voltunk nem tudja elmondani fél. Mindig azt kérdezi utálom e már? Azt várja hogy én leplezem le?
Hát nem értelek. Nem akar veled élni!
Arra kellesz neki, hogy feldobjad a hétköznapjait.
Nem akar téged, ha elmondod a családjának sem akar majd, hisz ha eddig nem hagyta el a barátnőjét, eztán sem fogja...
Amúgy téged nem zavar, hogy néha veled van, és utána máshoz megy "haza"? Ne haragudj a kérdésért, csak ez nekem olyan fura.
A nagyszülőknek meg majd ő elmondja az unokát, szerintem ebbe ne mássz bele mert nagy botrány is lehet belőle.
Miért? Lehet, hogy nem az övé? :-)
Na szép is lenne...még te balhéznál, és nem is az övé? :-)
Mondjuk sosem értettem az ilyen nőket, mint te. Hallgat, vár, tűr, kiszolgáltatott helyzetbe sodorja magát, és vár, vár, vár..de mire? Ha egy pasinak kell egy nő, akkor kell neki és tesz érte. Ha nem kell neki, akkor meg nem csinál semmit. Nincs taktika, nincs játszma, ennyire egyszerűek.
Tőlem várhatsz rà...eddig se kellettél, ezután sem fogsz kelleni!
Ha kellenél, már nem csak szerető lennél!
"ugy voltam vele inkább velem csaljanak mint engem"
Nem tök mindegy? Veled is van és vele is. A különbség csak annyi, hogy őt előbb ismerte meg, és a leírtak alapján jobban is ragaszkodik hozzá.
"Mindig azt kérdezi utálom e már?"
Persze, arra játszik, hogy te und meg előbb, és dobd ki. Így neki semmit nem kell tennie. Részéről problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!