N.Andi26 kérdése:
Terhes szerető vagyok és megtartottam a babát. Se a
családja se a barátnője nem tud rólam se a babárol.30
hetes vagyok. Nevére vette és 4d-n is voltunk nem tudja
elmondani fél. Mindig azt kérdezi utálom e már? Azt
várja hogy én leplezem le?
21/55 A kérdező kommentje:
pcos-azt jelenti policisztás ovárium szindroma ami rendszeretlen menszeszt korai klimaxot jelent nem lehet mellette fogamzásgátlót szedni a méhben előfordulnak ciszták ..fél évig nem menstruáltam.. semmilyen gyógyszerrel nem jött meg aztán merchformin xr-t irtak endokrinologián amitől 3 hónapig megjött..a pharmatexet használtam már 3 éve igaz nem apukával..
"ugy voltam vele inkább velem csaljanak mint engem"
De tulajdonképp téged is csal, hisz tőled hozzá megy. Vele él.
2014. márc. 20. 21:22
#21: Olyanról hallottál már, hogy óvszer?
2014. márc. 20. 21:46
24/55 A kérdező kommentje:
és te olyanról hogy az is kilyukadhat?
Kisebbrendűségi érzésed van, hogy foglalt férfire másztál rá? nem volt egyedülálló?????
mit csinálsz, ha nem jön be a terved és nagyívben letoj majd téged és a zabigyerekedet? egyedül képes vagy felnevelni? belegondoltál már ebbe?
egyáltalán nem értem, hogy hogy lehetsz ennyire felelőtlen.
a gyerekkel akarod megfogni? megszületik, meglátja és onnanstól együtt fogtok boldogan élni? ezt hiszed?????
na, ja. aztán arra ébredsz, hogy a bilibe lóg a kezed.....
mennyi idős vagy egyáltalán? anyád mit szól mindehhez?
2014. márc. 20. 22:25
26/55 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok és nem a gyerekkel akartam magamhoz kötni! sőt egyáltalán nem akartam hogy kényszerből legyen velünk..én csak a gyereknek akarok jót és nem szeretném hogy azt kérdezze másnak mér van két mama meg papa neki meg csak az én szüleim..már amikor kiderült hogy terhes vagyok együtt voltunk dokinál is az orvos elmndta ha nem tartom meg emellett a betegség mellett lehet sose lesz több esélyem gyereket szülni..te mit tettél volna mpst komolyan? te hány éves vagy tudod milyen érzés amikor benned növekszik az életed értelme?? bejelentett munkahelyem van 6 éve nem a családi potélékbol akarok gyereket nevelni nyugodj meg..nem mintha valami közöd lenne hozzá.. a másik hogy kisebbségi érzésem van és más palijára másztam rá? mindenhez két ember kell és semmi sem volt erőltetett nem erőszakoltam meg...a szüleimnek az első unokájuk és nagyon várják akkor is ha az apjának nem kell esetleg..anyukám annak örül hogy lehet gyerekem mert tudja hogy imádom a gyerekeket és ők is szeretnek engem..köszönöm a kedves szavaidat remélem sose lesz az életedbe semmi bizonytalan és rossz dolog.
Én 38 éves vagyok és 3 kisgyermekem van és férjem. és kiba...szott...ul nem örülnék, ha kiderülne , hogy a férjemnek van egy zabikölyke.......
igen, két ember kell. mindkettőtök részéről gusztustalan, amit műveltek. szerencsétlen barátnő. a pasi itt a leggusztustalanabb, de szeresd csak. aztán, ha netán veled élne, remélem pár év múlva veled ugyanezt tenné....
mondjuk amikor már 5-6 éves a gyereketek és ő lefarcolna az új nőjével, mert azt is felcsinálta....
2014. márc. 20. 22:47
egyébként a saját ismerőseid, barátnőid, munkatársaid mit szólnak ehhez a helyzethez?
2014. márc. 20. 22:48
éééés apás szülés lesz? ;)
2014. márc. 20. 22:50
30/55 A kérdező kommentje:
és igen szeretne ott lenni mikor szülök...a 38 éves anyukáak meg annyit hogy inkább szült 3 gyereket ahelyett hogy visszament volna dolgozni apuci meg majd dolgozik helyette is vagy igy szocpol stb jobban megéri mi..röhögnék ha kiderülne hogy évek óta csalva vagy csak éppen nem látsz te se a szemedtől mint nálunk apukának a kis barátnője...és vagy apukával vagy nélküle igen is tisztességesen fel fogom nevelni a kislányomat akkor is ha ilyen előitéletekkel áll hozzám valaki akinek foglma nincs semmiről és csak az orráig lát..további szép estét és anyád helyett anyukád szót kell használni mert a tisztelet jár mindenkinek ha nem ismered meg főleg ..de majd a gyerekeidnek lehet jól fog esni hogy anyád hisz te is ezt a szót részesited előnyben.. aki ismer aki közel van hozzám aki a baráti köröm vagy kollegám..meg vannak győződve róla hogy bárhogy is alakul de a picinek nem lesz hiánya semmiben amig én vagyok neki!
Kapcsolódó kérdések: