Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Futni szerető anyukák-kismamák...

Futni szerető anyukák-kismamák hány hetes korig lehet futni? Annál vmivel konkrétabbat szeretnék tudni mint amit a dokim mondott.

Figyelt kérdés
Szerinte: amíg jólesik. És nevetve mondta hogy nyilván 36 hetesen már ne futkossak mert az már elég vicces lenne. Ennél valamivel konkrétabb választ mondtak vkinek? Igazából nemrég futok rendszeresen, egy féléve de nagyon megszerettem.
2013. febr. 22. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
hányadikban vagy?
2013. febr. 22. 13:02
 2/6 A kérdező kommentje:
9 hetes vagyok. Panaszmentes terhesség eddig úgy értem még csak görcsöket sem érzek, meg semmi. Mintha nem is lennék babás. Pedig az vagyok, tegnap voltam uh-n minden oké.
2013. febr. 22. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kb. a második trimeszter közepéig futottam, addig bírtam. Ahogy nőni fog a hasad, egyre nehezebbnek fogod érezni, nem fog jól esni, na akkor állj le. :)
2013. febr. 22. 13:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi hát akkor futkosok tovább remélem érezni fogom mikor van az hogy nem bírom:)
2013. febr. 22. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, érezni fogod. Kicsit közhelynek tűnhet amit a doki mondott neked, de igaz. Egy idő után már te nem fogod kívánni, nem fog jólesni. De a mozgás szuper terhesség alatt is. Én is végig tornáztam. Könnyű szülésem volt. Nem ezen múlik ez igaz, de gyorsabban regenerálódsz. :)
2013. febr. 22. 13:14
 6/6 cavalli ***** válasza:
Szerintem nem mondott hülyeséget a dokid. Én szerintem ezt nem lehet konkrét hetekre lebontani mit meddig szabad, ami jól esik a kismamánK az jó a babának. Érezni fogod ha már nwm kellemes , illetve késöbb,ha pl nem zárt a méhszáj, akkor nem szabad,de fogja mondNi a dokid. Én már nem sportolhatok egy ideje.pedig csak.18 hetes vagyok és nagyon hiányzik, de kocogni szerintem én ia fogok :)). Vigyázz magatokra!!! :))
2013. febr. 22. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!