Varrni tudó és szerető anyukák! Megvegyem?
szerintetek megéri? szeretnék gyerekruhákat, függönyöket, takarókat, játékokar varrni, pamut és más rugalmas anyagból!
Én úgy tudom, hogy interlockkal nem lehet rendesen varrni, csak arra való, hogy eltisztázd az anyag szélét. Ha most kezdenél neki a varrásnak ezt ajánlom:
Nekem ez van, nagyon elégedett vagyok vele.
Már varrtam vele vékony farmert, bársonyt, streccs anyagokat, nagyon szupi. Az LCD kijelzőt egy baromságnak gondoltam, de tényleg jó, hogy a programoknál mutatja az ajánlott öltéshosszt.
Nekem ez van,es nagyon nagyon megvagyok vele elegedve.
ohh köszönöm! még jó hogy kiírtam a kérdést :)))
egy másik kérdés akkor: minek kerül ez ilyen sokba (meg újonnan 70-be), ha semmit nem csinál, csak szeg? Én patchworkozni is szeretnék, meg tudjátok, úgy mindenfélét, lehet megtanulok szabásminta alapján hobbiszinten varrogatni, ehhez kéne egy jó gép, de nem tudom hogy kezdjek hozzá keresni :( köszönöm az eddigi javaslatokat!!!
Kedves kérdező!
Ne vegyél ilyen egyszerű gépet, mint amit az utolsó linkelt.
Nagyon jó gépek ezek, megbízhatóak (bár ez 10(!) éve nem volt használva), de egyenes és cikk-cakk öltést tud csak.
Egy 30-40e ft-os gép már tudja a sztreccsprogramot, több hímzőprogramot, stb.
Ha belejössz a varrásba, akkor úgyis veszel egy modernebbet, a régi egyszerű meg ott porosodik.
Nem azzal van a bajom, hogy használt, hanem az, hogy egy kb. 30 éves alap gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!