Terhes szerető vagyok és megtartottam a babát. Se a családja se a barátnője nem tud rólam se a babárol.30 hetes vagyok. Nevére vette és 4d-n is voltunk nem tudja elmondani fél. Mindig azt kérdezi utálom e már? Azt várja hogy én leplezem le?
Érdekes felvetés, ha már 3 gyerek van, akkor tuti évek óta csal a férjem és szocpol és helyettem dolgozik a férjem. Te jó ég.....
mivel jó szakmáim vannak, így maximális ellátást kapok folyamatosan, és a munkahelyen visszavár még 3 gyerek után is. a pénzügyi szakmába könnyű elhelyezkedni, ha az ember jó szakember.
"anyád-apád idejöjjön" ezt a filmcímet is átírnád kedves szépen fogalmazó, mesevilágban élő kérdező?
mondom, ugyanezt kívánom neked, hogy egyszer lesz egy társad, a gyereked apja vagy más és ugyanezt csinálja veled, amit most csináltok azzal a nővel.
megkérdezted egyébként a pasidat, hogy miért nem hagyja el azt a rusnya, idegbajos, mindenféle bajjal , hibával rendelkező hölgyet mégis és miért nem veled él?????
Mégis mire vár ez a te leendő gyermeked apukája? Jaaj, annyira hihetetlen, milyen pasik vannak. Hagyják sodorni magukat az árral. Összejönnek valahogy egy nővel. Jó, akkor az a barátnő. Összekeverednek egy másikkal. Hát jó. Dönteni tilos ám, akkor én csak vagyok, aztán majd a két nő lejátsza a meccset, ha annyira engem akarnak. A pasid egyértelműen nagy ívben kerüli a felelősségteljes döntéseket! Szeret, vállalja a gyereket, ott akar lenni a szülésnél, de egy kiteljesedni készülő család esélyét eldobná, mert "fél"?
Igen, csak arra vár, hogy robbantsd a bombát. Neki semmit nem kell tennie, mert bízik benne, hogy te, mint a gyermeke anyja úgyse dobnád, viszont a megcsalt barátnője gyaníthatóan igen. De ha fordítva történik, neki akkor is marad valakije.
Azért még próbálkozz némi ezirányú beszélgetéssel a pasiddal, aztán ha semmi sem hat, akkor én robbantanám azt a bombát, hogy a gyermekednek két pár nagyszülője lehessen. Lehet, hogy "anyósék" téged utálni fognak, de hidd el, az unokájukat semmiképp! Sőt, esetleg ösztönöznék a fiukat, hogy az életét normális mederbe terelje.
Egyébként közös döntés volt, hogy megtartod a gyereket vagy hivatkoztál mindenféle kamu "többet nem lehetek terhes, megtartom, akármilesz" szövegre?
Vagy meglátta a terhestesztet és közösen örültetek? egyáltalán hány hetes terhesen mondtad el neki?
és tényleg igazad lehet, sok pasi csalja a párját, a pasik márcsak ilyenek. de azért csalják, mert valamilyen furcsa okból kifolyólag nem a szeretővel akarnak élni, hanem mégiscsak a régivel, a feleséggel, az igazi társsal, aki nem a szerető. vajon miért van ez így?
Te annyira szereted, hogy bevállaltad a kockázatot, hogy megszülöd a gyereket és reméled, hogy melletted tarthatod így. kár, hogy nem ismered be.
mert ha nem így van, és egyedülálló anyaként célod a gyereket felnevelni, akkor szegény gyerek csonka családba fog felnőni, nem fogja az apukáját az apuka szerepben megismerni. ha pedig egy másik pasit fogsz, az sem az apukája lesz, szóval egyvalakivel tuti kiszúrsz és az a saját gyereked.
Miért, gondolod, hogy a barátnőjénél, akivel él, annál húz kotont??????
csak a kérdező direkt teherbe esett. bár, ha pcos, akkor képzelem, hogy hogy néz ki :D szőrös, dagi, izzad....
ugye kérdező, te magad sem hiszed el, amiket írsz.
Sajnálom azt a gyermeket. ÉS nm azért, mert szar ember vagy, mert nem hiszem, hogy az vagy. Csak folyamatosan rossz döntéseket hozol. És látom, hogy sokan bunkón szólnak itt be, de megérthetnéd kicsit miért. Le kellene ülni kicsit elgondolkozni és vissza venni az arcodból, mert már nem csak magadért vagy felelős.
Mondjuk az a mondatod, valahol a 30. hsz.- ban.: ....apuci kis barátnője... Azért álljon már meg a menet, ugye nem ő a nagyobb hibás, mert nem veszi észre, hogy megcsalják.
Pont te ítélkezel a 3 gyermekes anya felett? Hova tetted a józan eszed? Magamra vettem? Kicsit. Még csak egy gyermekünk van, de 3-4-t tervezünk. Orvos a férjem én építész mérnök, szerinted szocpol miatt szülök? És még ha fel is venném a szocpolt, mitől vagyok rosszabb mint te?
Kicsit át kellene értékelned az életeteket és a baba érdekeit nézni, akármi is legyen az. Kívánom, hogy ez egyszer jó döntést hozz.
26 évesn most cseszed el az életed, szülsz egy pasinak akinek nem kellesz, a gyerek se fog, nyugi, sőt nem lepne meg ha nem is keresne többet, nevére veszi, hogy megnyugodjál, de ennyi, kapsz majd pénzt, hogy csöndben legyél, de ennyi.
gyereked apa nélkül nő majd fel, anyja meg egy ribizli.
"Miért, gondolod, hogy a barátnőjénél, akivel él, annál húz kotont?????? "
Honnan tudjam, az az ő dolguk, legfeljebb lesz még egy gyerek.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy apuka ezek után hogyan képzeli a jövőt.
Az, amit vállal, látszatfelelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!