Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy dolgot megváltoztathatn...

Ha egy dolgot megváltoztathatnátok gyereke (i) tek tulajdonságai, szokásai közül, mi lenne az?

Figyelt kérdés

2014. febr. 27. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A hisztiből is elég lenne max az 1-es fokozat! :))))))))
2014. febr. 28. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem álszentség ! Minden gyerek úgy önmaga ahogy van és ugy teljes. Ne akarjunk már változtatni azon ami nem véletlenül jött létre ugy ahogy. Nekünk is vannak rossz tulajdonságaink hagy legyen már nekik is. Ja és az én lányom eléggé rossz evő de elfogadom és kész.
2014. márc. 1. 12:28
 13/14 anonim ***** válasza:
És milyen jó lenne, ha a saját rossz tulajdonságaimat is törölhetném!
2014. márc. 1. 15:11
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Ezek szerint mindenki úgy jó, ahogy van, senkin se változtatnál, például a férjednek sem törölnéd egyetlen rossz szokását se? Nekem feláll a szőröm már a nyávogástól, és nem bánnám, ha kinőne belőle a lányom végre, úgyhogy biztos nem vagyok elég fatalista vagy zen.

Egyébként hadd kérdjem meg, mekkkor a gyereked?

2014. márc. 3. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!