Mik jellemzőek Réka nevű kislányodra? Milyen tulajdonságai vannak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 12:51
1/1 Disi válasza:
Hmmm, jó kérdés. Mi annak idején azért választottuk, mert egyszerű nevet akartunk és a kezünkbe akadt egy leírás bizonyos nevek viselőinek főbb jellemzőiről és nagyon szimpatikus volt. Ráadásul van Réka nevű ismerősöm és illett is rá a leírás. Már nem emlékszem sajnos miket írtak. A kislányom most lesz 8 hós, nagyon nyitott személyiség, mosolygós kisbaba. Csak akkor sír ha valami baja van és ez születése óta így van. Eléggé igényli a társaságot, nem nagyon szeret egyedül játszani. Érdeklődik minden új dolog iránt, a mostani játékai már nem nagyon kötik le, ha vendégsébe megyünk ott viszont minden játék nagyon izgalmas. Elég kicsi az alvásigénye, nappal 2-3x30 percet alszik, ha valamiért hamarabb felébred akkor sem lesz nyűgös. A csúcs amit eddig ébren volt 6 és fél óra, mindenki csodálkozva nézte, hogy hogy nem álmos még, akkor kezdett csak el nyűgös lenni a fáradtságtól (persze vendégségben voltunk ismerős kislánynál és így nem volt idő az alvásra :))) Eddig bárkire rábízhattam (anyukámra, apósomra, a keresztanyjára) mindenkivel nagyon elvolt. Nagyjából ennyit tudok így hirtelen elmondani, nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós, társaságkedvelő baba. Ja és persze nagyon okos (de gomdolom minden anyuka ezt mondja a babájáról). Negatívumot nem is tudom mit mondjak, talán ez a kis alvásigény, nagyon sokáig magamat hibáztattam, hogy biztos én nem csinálok jól valamit és azért ébred ilyen hamar, de most már elfogadtam hogy ilyen. És az hogy ennyire igényli a társaságot, nem nagyon tudok mellette semmit sem csinálni. De szívesen töltöm vele az időt, a háztartás pedig megvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!