Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi baja lehet anyunak a Réka...

Mi baja lehet anyunak a Réka névvel?

Figyelt kérdés
Második gyermekünket várjuk szeptemberre és mi a Réka név mellett döntöttünk. És anyunak ezt elújságoltam, hogy választottunk erre meg előjött azzal, hogy miért nem egy szép nevet választunk, mert, hogy milyen hülye név az, hogy Réka stb. De ahhoz bezzeg nem szólt semmit, hogy a nővérem Bítia nevet adta a kislányának. Az első gyermekünknél is belekötött a névválasztásba kisfiúnk neve Erik.
2011. aug. 10. 21:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a Réka nagyon szép név. Ne foglalkozzatok vele, hogy Anyukád mint mondd, a Ti gyereketek lesz!
2011. aug. 10. 21:42
 2/23 anonim ***** válasza:
A mi név választásunk sem tetszett anyumnak, de az lett amit mi akartunk.Én jó magam is a ritka nevek híve vagyok.Nekem jobban tetszik tesód kislányának a neve.De a két gyerek neve mármint az Erik és a Réka jó hangzik együtt.
2011. aug. 10. 21:50
 3/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is szep a Reka nev :)

sajnos mar van a csaladban , igy nalunk alapol kiesett a listarol.

Szep nevet valasztottatok :)

ne engedd, hogy lebeszeljenek a dontesrol!!!Majd megbekel vele :)

2011. aug. 10. 21:50
 4/23 anonim ***** válasza:
Bítia. Mintha vmi Avatarból lenne elnevezve. Ne törődj vele, mit mond. Nekem semmi bajom a Réka névvel, de nálunk volt egy kislányt, akit a neve miatt répának csúfoltak. Persze, a gyerekek mindent kiforgatnak, ha akarnak.
2011. aug. 10. 21:51
 5/23 anonim ***** válasza:

Erik és Réka, tök jó :)

Nem tudom, miért nem tetszik anyukádnak, nekem speciel ezerszer jobban, mint a Bítia!

De ízlések és pofonok, ne foglalkozz vele :)

2011. aug. 10. 21:52
 6/23 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik a Réka név :) Viszont mi B betüsök vagyunk és remélem most kislányt várunk és jó ötletet adtál ezzel a Bítiával :)
2011. aug. 10. 22:12
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :) Nem is foglalkoznék ezzel csak olyan rosszul esett, hogy leszólta a Réka nevet. Biztos, hogy nem azért mert neki a különleges nevek tetszenek, mert vannak ismerőseink, akik szintén különleges nevet választottak és őket is leszólta (nem nekik, hanem nekem mondta) egyedül a nővéremre nem mondott semmit hogy ezt a nevet választották. Igazából nekik sem választott olyan, hű de különleges neveket, mert én Tamara vagyok nővérem meg Kinga.
2011. aug. 10. 22:33
 8/23 anonim ***** válasza:

Lehet,hoyg egyszerűen csak túl "kemény" hangzású neki.

Erik,Réka, ezek olyan pattogós nevek, a Bítia (remélem jól írom) az meg olyan dallamos, még ha amúgy én személy szerint soa nem hallottam.

Szóval én maximum ennyi összefüggést látok.

2011. aug. 10. 22:36
 9/23 anonim válasza:
Jó a Réka név és az Erik is ne foglalkozzatok vele!
2011. aug. 10. 22:54
 10/23 anonim ***** válasza:

Ez vicces :))

A fiamat Eriknek hivjak es a huga Bitia lesz.

Szerintem szep nev a Reka. Azt adjatok ami nektek tetszik, gondolom anno anyukadnak se esett volna jol,ha beleszolnak,hogy milyen nevet adjon nektek.

2011. aug. 11. 04:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!