Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi baja lehet anyunak a Réka...

Mi baja lehet anyunak a Réka névvel?

Figyelt kérdés
Második gyermekünket várjuk szeptemberre és mi a Réka név mellett döntöttünk. És anyunak ezt elújságoltam, hogy választottunk erre meg előjött azzal, hogy miért nem egy szép nevet választunk, mert, hogy milyen hülye név az, hogy Réka stb. De ahhoz bezzeg nem szólt semmit, hogy a nővérem Bítia nevet adta a kislányának. Az első gyermekünknél is belekötött a névválasztásba kisfiúnk neve Erik.
2011. aug. 10. 21:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hogy Anyukádnak mi baja vele azt nem tudom,de szerintem nagyon jó kis név.A barátnőmet is így hívják,és a kislánya is megkapta 2. keresztnévként.
2011. aug. 11. 07:36
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem is foglalkozom inkább vele. Szerintem a Horváth vezetéknévhez az Erik és a Réka is jól hangzik. Anyu meg majd belenyugszik.
2011. aug. 11. 08:45
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a Réka nagyon szép név!!!

Mellesleg, a ti gyereketek, ti döntitek el a nevét, másnak ebbe beleszólása nincs!

2011. aug. 11. 11:19
 14/23 anonim ***** válasza:

a szülők sokmindenbe belekötnek névválasztás terén, az én fiam nevébe is belekötöttek, aztán gyönyörűen megszokták. Már tudom, hogy anyám a kislányunk leendő nevébe is bele fog kötni (furcsamód anyósomnak tetszik), de majd azt is megszokja.

Nekem nem tetszik a Réka személy szerint, de ez én vagyok. Egyiknek ez tetszik, másiknak az. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Mindenesetre ne keseredj el, meg fogják szokni.

2011. aug. 11. 11:33
 15/23 anonim ***** válasza:
Szép, tiszta kiejtésű magyar név, ami miatt nagyon fog szeretni, ha sokat kell majd aláírnia vagy betűznie egy ügyintézőnek. Ráadásul az István a királyban az egyik legszebb szerep.
2011. aug. 11. 11:40
 16/23 A kérdező kommentje:
örülök hogy azért van olyan akinek tetszik rajtunk kívül.
2011. aug. 11. 17:51
 17/23 A kérdező kommentje:
2011.09.01-én megszületett pici lányunk Horváth Réka. 3500 grammal és 53 cmvel. Egészséges és nagyon vidám baba. :)
2011. szept. 6. 20:04
 18/23 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK!Jó egészséget kívánok Nektek!
2011. szept. 7. 10:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Gratulalok Nektek :)
2011. szept. 7. 14:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2011. szept. 7. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!