Tetszik nektek az Amália név? Milyen esélyei lehetnek egy ilyen névvel a gyermeknek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 18:13
1/10 anonim válasza:
esélyei? ez nem attól fog függni..
egyébként nekem nem tetszik.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de szerintem nem egy olyan tipikusan "ciki" név. Csúfolni akárkit tudnak a gyerekek. Esetleg ha két neve van akkor tud majd dönteni ha ez nem tetszik neki.
3/10 anonim válasza:
Szerintem olyan ódivatú kisasszonyos, de olyan nagyon nem tartom kirívónak. A Tenkes kapitányából az ezredes úr kedves neje jut eszembe róla :D
4/10 anonim válasza:
Az attól függ, mi a vezetékneve. Mert egy jó, nem gyakori vezetéknévvel nagyon különleges és szép. Amúgy nekem bejön. Ja és az esélyek tényleg messze nem ezen múlnak!:)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Azért kérdeztem, mert nagyon kacérkodom mostanában ezzel a névvel, de persze nem akarom elrontani az életét egy esetlegesen "ciki" névvel. Nekem finomnak és elegánsnak tűnik a név, becézve is aranyos: Máli, Málika, Amálka. Persze duci kislányon vagy felnőtten nem áll jól, de egyikünk se kövér, így talán van esély arra, hogy ne legyen kövér a gyerkőcünk sem.
2009. okt. 10. 19:13
6/10 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, ez a 2 név illik egymáshoz így: Amália Ágnes ?
2009. okt. 10. 19:14
7/10 anonim válasza:
19:06 vagyok. én az Ágnest nem adnám hozzá, inkább valami olyat, ami kicsit "puhább". Mint mondjuk Lilla, de mindeképpen mássalhangzóval kezdődőt adnék. De ez csak az én véleményem. ;)
8/10 anonim válasza:
Amália Lilla pont nagyon nm illik :P
AmáLIA LILLA...
Nem rossz név az Amália, szerintem bátran adhatod, ha illik a vezetéknévhez. De minek utána másik keresztnév???
9/10 anonim válasza:
Húú, nekem egy nemzetiségi csaj jut róla eszembe, akivel egy szobában voltunk a kórházban. Gyűlöltem és a hideg is kiráz a nevétől.Mindig úgy hívták, hogy Amál! Fújj!
Bocsi, de nekem ez a név az utolsó, amit adnék!
Az Ágnes szebb és az se túl gyakori.
10/10 anonim válasza:
szia nekem unokatesomat hivják igy és kb 26-27éve él ezzel anével!! hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!