Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hívják Rubint Réka...

Hogy hívják Rubint Réka nőgyógyászát? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
dr. Domokos Nándor. Nincs róla véleményem, nem ismerem.
2011. ápr. 5. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Azt szeretném megkérdezni, ha tudja valaki, hogy a Rubint Réka mindhárom csemetéjét császárral szülte?
2011. ápr. 5. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Igen, mind a 3-at. Múltkor arról beszélt az egyik reggeli tv-műsorban, hogy sajnálja, h nem élhette át a klasszikus szülés pillanatait.
2011. ápr. 5. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
14:57!Úgy tudom, igen.Mind a három császárral volt.
2011. ápr. 5. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
És, valaki tdja, hogy mindhármat ennél a Dokinál szülte? Csak azért, mert én egy (vérprofi császáros szülész-nőgyógyászt keresek, mert az első szülésem enyhén szólva túlkomplikált sűrgősségi császár volt(majdnem ottmaradtam), és most olyan orvost keresek aki nagyon jó császáros, mert tuti nem szülhetem meg a másodikat simán,és ezért, gondoltam, ha jó Rubint Rékáéknak, akkor biztos nagyon jó orvos.
2011. ápr. 5. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 5. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyik válaszolónak:

Ha nagyon jó császárost keresel, akkor bátran ajánlom Bánhidy dokit a II. Klinikán (neten rátalálsz).A sógornőmet 2x császározta, és én is már többször megfordultam nála a műtőben.Szerintem nagyon profi munkát végez.A hegem is gyönyörű.

2011. ápr. 5. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is Bánhidy dokit ajánlom a Sote II.-n. Bár mi sima szülésre készültünk, de sajna császár lett belőle, profin csinálta végig, semmit nem éreztem, és a hegem is gyönyörű, szinte alig látszik. Sőt még egy tetoválásom is van a hegnél, arra is ügyelt hogy szépen varrja:)
2011. ápr. 6. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!