Milyen aranyos, kedves szokásai, tulajdonságai vannak a gyermekednek, mi az amivel képes elvarázsolni, amitől elolvadsz, és mi az amivel esetleg kihoz a sodrodból?
Nagyon nőcis kislány. A mosolya, a szeme, a keze, mindene nagyon nőcis már most, és ha rosszalkodik, akkor is képes úgy nézni, hogy ott helyben leborulok a székről, még én is, pedig én is nőből vagyok. A fejét a vállához hajtja, kezét csípőre teszi és pislog. :)
Amivel kiborít, hogy iszonyatosan tud sikítani. Ha elszakad nála cérna, akkor a legapróbb dolgokon is kiakad és úgy sikít, hogy nem vesz levegőt, utána meg alig lehet megnyugtatni.
Másfél éves most.
Amikor megkérdezem, hogy szereted anyát, és átölel, a vállamra borul. Meg most tanult meg puszit adni.
Amivel kihoz a sodromból... mikor rájön a dili, és nem eszik rendesen. Bár már azzal sem annyira, ráhagyom. Vagy ma a játszótéren, minden cigicsikket fel akart szedni. Na ettől kivagyok. :) De annyira ez sem borít már ki. Majd a dackorszak...
1 éves
szívecskét rajzol és belecsempészi a táskámba :-)
Amikor nem figyel oda, vagy visszabeszél viszont kihoz a sodromból.
nálunk volt egy eset mikor a buszon egy néni aki mellette ült adott neki egy szaloncukrot, ebéd után hoztam el az oviból mert dolgunk volt, és azt mondta a néninek köszönöm, ezt majd ebéd után megeszem, anya tedd el a táskába, a néni megdicsért milyen jólnevelt kislány, olyan büszke voltam rá, (3 éves)
amivel még el tud varázsolni mikor a szülinapi tortáját vágtuk fel ült térdére tette a kezét és várt, én nem bírtam ki ilyen nyugodtan míg rám kerül a sor gyerekként,
amivel kiakaszt: mivel nagyon nőcis baromi érzékeny mit vesz fel és ált kettőt javasolok hogy válasszon de néha nem jó és akkor azért is a harmadik kell
és újabban az oviból hozza haza a pöszeséget stb eddig gyönyörűen beszélt most sztem csak direkt engem bosszant:-)
3,5 éves kislányom:Nálunk is megy a ,,Szeretlek és boldog vagyok és büszke vagyok rád."PuszikodikFurcsán hangzik, de szeretem mikor okoskodik, mert tényleg olyan okosakat mond, még ha valamilyen szinten ki is osztja az embert.
Viszont a fülére ,,nem hall", iszonyat nagy szája van!!!!És akaratos.
1,5 éves fiam:Na ő aztán tud hízelegni.Puszilgatattja magát és ő is puszilgat, hízeleg mindig, a maga módján kacsingat rám....Meg olyan szép mosolya van....
De olyan hisztérikus, hogy egy nap 100x is földhöz veri magát..Szoktam is neki mondani hogy fiútól ez szégyen...
4 éves a lányom, 2 a fiam. Múlt héten mindenki beteg volt, alig aludtunk, a fiam pedig szinte egész nap sírt. Tök ideg voltam. A lányom meg odajött hozzám:
-Anya, segítek neked főzni, hogy ne legyél olyan ideges!
Ha a fiamat meg akarom dajkálni, ő általában nem engedi. Erre a lányom elém áll:
-Engem lehet!
Egyébként néha a fiam is odajön hozzám, és megsimogat, és mondja:
-Drága, szeret.
Ma reggel azt mondta a lányom, amikor felébresztettem:
-Átmegyek apához, adok neki puszit.
(Már nem volt itthon, sajnos, pedig ő is elolvadt volna.)
Mondom a lányomnak:
-Olyan szép vagy.
-Én nem is vagyok szép, de te igen.
Estig sorolhatnám.
Sajnos a fiam jobban kihoz a sodromból, mint a lányom, mert még alig beszél, és pont a dackorszakban van. Sokszor nem értem mit akar, és olyankor még inkább hisztizik. Az én tüneményes kislányom viszont az oviban verekszik, ezért nagyon szoktam rá haragudni. De mindig bevallja:
-Anya, ma rossz voltam az oviban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!