Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen aranyos, kedves szokása...

Milyen aranyos, kedves szokásai, tulajdonságai vannak a gyermekednek, mi az amivel képes elvarázsolni, amitől elolvadsz, és mi az amivel esetleg kihoz a sodrodból?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szó se róla, a puszta jelenlétével, a nézésével, a mosolyával levesz egy fél pillanat alatt a lábamról 18 hónapos lányom. De olyan tündéri, mikor utánoz, engem vagy a párom, mikor látom a saját mozdulatom, viszont benne. Hónapok óta szokása, hogy ha ügyes, pl. megeszi az ebédet, rajzol valami "szépet", vagy csinál valamit amiről tudja, hogy jó akkor megtapsolja magát, mostanában már mondja is, hogy mi is tapsoljuk meg. Feldühíteni még egyelőre nem sikerült neki, de azt nem szeretem, mikor úgy csinál, mintha nem hallaná amit kérek.
2012. márc. 13. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Nagyon nőcis kislány. A mosolya, a szeme, a keze, mindene nagyon nőcis már most, és ha rosszalkodik, akkor is képes úgy nézni, hogy ott helyben leborulok a székről, még én is, pedig én is nőből vagyok. A fejét a vállához hajtja, kezét csípőre teszi és pislog. :)

Amivel kiborít, hogy iszonyatosan tud sikítani. Ha elszakad nála cérna, akkor a legapróbb dolgokon is kiakad és úgy sikít, hogy nem vesz levegőt, utána meg alig lehet megnyugtatni.

Másfél éves most.

2012. márc. 13. 16:23
 3/12 anonim ***** válasza:

Amikor megkérdezem, hogy szereted anyát, és átölel, a vállamra borul. Meg most tanult meg puszit adni.

Amivel kihoz a sodromból... mikor rájön a dili, és nem eszik rendesen. Bár már azzal sem annyira, ráhagyom. Vagy ma a játszótéren, minden cigicsikket fel akart szedni. Na ettől kivagyok. :) De annyira ez sem borít már ki. Majd a dackorszak...

1 éves

2012. márc. 13. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
nagyon aranyos,hogy mindig szépen kér,mindent megköszön,mindenkit megdicsér,mindenkit bíztat.jol van, jol csinálod,ügyes vagy,aranyos vagy,mindig ezt mondja.naponta többször mondja hogy szeretlek,hogy aranyos vagy.imádom,hogy örül minden apróságnak amit kap,apa ha hoz 1 l tejet 10 perc örömujjongásba kezd.amivel kihoz a sodromból ha 5* mondok neki valamit és megvárja még eréjesen kell hogy szóljak.pedig pontosan tudja rosszat tesz.3 éves,fiú.
2012. márc. 13. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
"Büszke vagyok rád"mondata.nagyon szereti a hajam,és mikor rájön akkor játszik 1-1 tinccsel és mondja.olyan édes akkor.egyébként nagyon sok megnyilvánulása van amit imádok neki.amikor hízeleg.akkor még a jég is megolvad az Anktarktiszon.amikor az apjától kérdezi,hogy mit dolgoztál a dolgozóba?meg sok-sok ilyen.viszont amitől kiborulok,az a hisztije.sajnos elég hisztérikus újabban,most van a dackorszakban.2,5 éves nagyfiú
2012. márc. 13. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:

szívecskét rajzol és belecsempészi a táskámba :-)

Amikor nem figyel oda, vagy visszabeszél viszont kihoz a sodromból.

2012. márc. 13. 19:27
 7/12 anonim ***** válasza:

nálunk volt egy eset mikor a buszon egy néni aki mellette ült adott neki egy szaloncukrot, ebéd után hoztam el az oviból mert dolgunk volt, és azt mondta a néninek köszönöm, ezt majd ebéd után megeszem, anya tedd el a táskába, a néni megdicsért milyen jólnevelt kislány, olyan büszke voltam rá, (3 éves)

amivel még el tud varázsolni mikor a szülinapi tortáját vágtuk fel ült térdére tette a kezét és várt, én nem bírtam ki ilyen nyugodtan míg rám kerül a sor gyerekként,

amivel kiakaszt: mivel nagyon nőcis baromi érzékeny mit vesz fel és ált kettőt javasolok hogy válasszon de néha nem jó és akkor azért is a harmadik kell

és újabban az oviból hozza haza a pöszeséget stb eddig gyönyörűen beszélt most sztem csak direkt engem bosszant:-)

2012. márc. 13. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:

3,5 éves kislányom:Nálunk is megy a ,,Szeretlek és boldog vagyok és büszke vagyok rád."PuszikodikFurcsán hangzik, de szeretem mikor okoskodik, mert tényleg olyan okosakat mond, még ha valamilyen szinten ki is osztja az embert.

Viszont a fülére ,,nem hall", iszonyat nagy szája van!!!!És akaratos.

1,5 éves fiam:Na ő aztán tud hízelegni.Puszilgatattja magát és ő is puszilgat, hízeleg mindig, a maga módján kacsingat rám....Meg olyan szép mosolya van....

De olyan hisztérikus, hogy egy nap 100x is földhöz veri magát..Szoktam is neki mondani hogy fiútól ez szégyen...

2012. márc. 13. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:

4 éves a lányom, 2 a fiam. Múlt héten mindenki beteg volt, alig aludtunk, a fiam pedig szinte egész nap sírt. Tök ideg voltam. A lányom meg odajött hozzám:

-Anya, segítek neked főzni, hogy ne legyél olyan ideges!

Ha a fiamat meg akarom dajkálni, ő általában nem engedi. Erre a lányom elém áll:

-Engem lehet!

Egyébként néha a fiam is odajön hozzám, és megsimogat, és mondja:

-Drága, szeret.

Ma reggel azt mondta a lányom, amikor felébresztettem:

-Átmegyek apához, adok neki puszit.

(Már nem volt itthon, sajnos, pedig ő is elolvadt volna.)

Mondom a lányomnak:

-Olyan szép vagy.

-Én nem is vagyok szép, de te igen.

Estig sorolhatnám.

Sajnos a fiam jobban kihoz a sodromból, mint a lányom, mert még alig beszél, és pont a dackorszakban van. Sokszor nem értem mit akar, és olyankor még inkább hisztizik. Az én tüneményes kislányom viszont az oviban verekszik, ezért nagyon szoktam rá haragudni. De mindig bevallja:

-Anya, ma rossz voltam az oviban.

2012. márc. 13. 21:37
 10/12 anonim ***** válasza:
A 2 éves fiam most kezd beszélni,imádom minden szavát annyira cuki.A legjobban most azt amikor mondja ha valamit akar hogy:Écci Aja,écci écci.Én meg mondom neki hogy ne léccizél,ő annál inkább.Imádom ahogy átölel és szagolgatja a hajamat,és birizgálja a nyakamat,szuszog,és a végén puszit ad.Kihozni a sodromból akkor tud mikor öltözünk és elengedi magát nem áll meg a lábán,lerogy,és kinevet közben.Ez akkor tök jó ha sietünk valahova.Vagy mikor ellenkezik hogy nem,és vigyorog közben lesütött szemmel.
2012. márc. 13. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!