Nyugodt, türelmes, kedves fiam, most idétlen, nyávogós, szemtelen amióta oviba jár, visszaáll majd a régi tulajdonságai, vagy ilyen marad?
Figyelt kérdés
látom mennyire feszült amikor 3-kor hazahozom,csapkod,rohangál,idétlenkedik,órák mire lenyugszik,és ujra az a türelmes,kedves,szófogadó gyerek lesz.Türelmes vagyok vele,és próbálom nyugtatni,szeretgetni,elterelni a figyelmét,nem tudom az másnál is igy van,és átmeneti vagy ilyen marad?2012. márc. 2. 21:07
1/4 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy az oviban nagyon meg van szeppenve? Ott nem adja ki magát, így felgyűlik benne az energia, a feszültség és amikor hazamentek, akkor "tombolja ki" magát? Meg az is igaz, hogy nagyon átveszik más gyerek viselkedését az oviban. Remélhetőleg helyreáll.
2/4 A kérdező kommentje:
nem,nincs meg szeppenve,már beszoktatáskor se volt vele gond,és azt mondja az ovónő,szépen játszik,most már mindenkivel,részt vesz a foglalkozásokon,igaz ahhoz még kevés türelme van végig ülni,végigcsinálni.amig délben elhoztam addig nem volt ilyen gond.most már ott is alszik és iszonyat feszült délután amikor itthon vagyunk.gondolom sok neki és furcsa neki a helyzet,remélhetőleg hamar átál.
2012. márc. 3. 09:54
3/4 anonim válasza:
Ugyanígy vagyunk a bölcsivel, és másoktól is hallom. Frusztráció gyűlik benne napközben, és otthon meg kiadja, mert ott kevésbé kell jól viselnie magát. Most fél éve bölcsis a lányom(ahol remekül viselkedik,és imád járni egyébként).Vannak napok, hogy nem hisztis délután, de igen gyakori még mindig. A legrosszabb így télen, hogy jövünk haza, és nehéz lekötni, unja magát. A játszóteres időszakban könnyebb lesz. Az szokott még néha segíteni, ha be tudom vonni abba amit csinálok. Segít elindítani a mosógépet, összekutyulni a palacsinatatésztát, vagy bármit amire képes. Ez előfordul, hogy kizökkenti.
4/4 A kérdező kommentje:
igen,tudom,hogy az ovitól van,csak kérdés,vissza áll e vagy ilyen marad.Nagyon szépen eljátszik délután,de a nyávogás,a nyafogás,a türelmetlenkedés,hirtelenkedés mind meg van benne.estére egy kicsit csillapszik már.én is remélem,hogy a jobb idő segít kicsit.
2012. márc. 5. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!