Milyen egy hiperaktív gyerek? Az én fiamra is jellemzőek a hiperaktív gyerekek tulajdonságai?
Hihetetlen szélsőséges viselkedést produkál, főleg akkor rossz amikor olyan személlyel van, akit már megszokott, mert egy darabig tud viselkedni, ha én nem vagyok ott.Az én fiam 2 éves koráig nagyon rosszalvó volt, mindig mindenért hisztizik, üvölt mint a sakál, megnyugtatni nem lehet. 2,5 éves koráig mesét se nézett, mindig 100%-os figyelmet követelt, oviban egyedül játszik, nem ugrál nem rombol vagy dobál szét mindent mint itthon-legalábbis nm mondták, de alig lehet beszélni az ovónőkkel. Amikor kimozdulunk az 100%, hogy ő kiakad valamin, bármi kihozza a sodrából, alig lehet vele megjelenni. Nem tudja az érzelmeit kezelni, az örömből is csapkodós azonnal hisztizés lesz.
A lányommal összehasonlítva a fiam 10x annyi idegez, erőt és enegrigát igényel, kicsit olyan mint egy energia vámpír és sosem elégedett, telhetetlen..most csak a rosszat írtam le, millió pozitív tulajdonsága van, de a kérdés miatt gyűjtöttem össze a dolgokat.
Ha az oviban órákig, egész nap renben van akkor nem hiper
hid el az ővónők rég a véresdet szívnák hogy vidd dokihoz hogy délutára vidd el.
Nevelési tanácsadóba segitenek lehet féltékeny, érezhet családi konfliktust, lehet nem vagytok elég következetesek otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!