Ha egy dolgot megváltoztathatnátok gyereke (i) tek tulajdonságai, szokásai közül, mi lenne az?
En is szeretnem,ha jobban kiallna magaert mas gyerekekkel szemben,ha hatarozottabb lenne es tobb lenne az onbizalma.
Szulokent egy igazi angyal,a tanitoneni alom tanitvanya,a gyerekek viszont gyakran kihasznaljak a termeszete miatt sajnos.
azért nem kell lehurrogni :D
gondolom sokan vagyunk akinek a gyereke nem szeret enni vagy éppen aludni, nagyon félős vagy épp hogy nem fél semmitől ezért gyakran kerül bajba... nyilván nem történik csoda ha valaki válaszol :D
Az egyik gyerekem nagyon érzékeny, hiába 5 éves, képes bármikor elsírni magát (nem hisztis!!!)
Ezt megváltoztatnám rajta, nem tudom mi lesz így vele a suliban, remélem addigra strammabb lesz.
Ettől persze még szeretem őt.
Nekem is ilyen hiperszenzitív a nagyfiam, aki ősztől lesz sulis- és nagyon aggódom miatta, hogy majd sokat fog szenvedni a kis gyenge lelke miatt. SZoktam is mondani a férjemnek, hogy ami a különleges és nagyon szeretem tulajdonsága az a gyönyörű lelke- és ez egyben a gyengeséges is. De ki tudja, ha nem ilyen széplelkű lenne, tényleg nem is ilyen lenne!! :) Mert imádom benne, hogy olyan kis együttérző, empatikus, szereti a kisbabákat 5éves létére, olyan könnyű vele, mert olyan kis szófogadó és rendes gyerek!
Azért jobb lenne, ha kicsit több önbizalma lenne.
jaj ne legyünk már ilyen álszentek az ég szerelmére!!
Én a nyávogást törölném az életünkből, a többit megtartanám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!