Szülés után fogyókúra, alakformálás-de hogyan?
Figyelt kérdés
Pénteken lesz 6 hete,hogy császármetszésem volt.
Hamar regenerálódtam.
Tejem nincs,nem szoptatok,ezért aktuális a kérdésem.
Alkalmanként hordok haslefogót,de a hasam elég nagy maradt.
Ti hogyan fogytatok vissza?
Hogy ment le a hasatok?
Milyen sporttal kezdtetek,ha volt ilyen?
És mindez mennyi idő volt?
2014. febr. 26. 20:20
1/6 lcs válasza:
ha otthoni tornára gondolsz, akkor ajánlanám neked Péntek Enikőt, neki 20 perces tornái vannak, és ez alatt a 20 perc alatt van ám mozgás rendesen :) meg hát a szokásos étrend mizéria..:) nekem az jött be, hogy letöltöttem netről a norbi update 1-es kajákat, és azokból válogattam össze mikor mit egyek :) 3 hét alatt -8 kg tartok :)
2/6 lcs válasza:
ja még annyi, hogy az éhezés nem bírom, úh mindig rágcsálok valamit, ha úgy érzem, h éhes vagyok :)
3/6 A kérdező kommentje:
Ez eleg jol hangzik,bar ezeket a norbis cuccokat nem reszesitem tul nagy elonyben,de majd utana nezek.
2014. febr. 26. 20:32
4/6 lcs válasza:
egy darab norbis cuccot nem vettem, én csak a listát vettem figyelembe, abban nem a norbi által forgalmazott cuccok vannak ;) a ő cuccaiért én sem adnék egy fillért sem...
5/6 A kérdező kommentje:
Igy jobban hangzik:)
2014. febr. 26. 21:01
6/6 A kérdező kommentje:
A kajakhoz tudnal linket kuldeni?
2014. febr. 26. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!