Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tettetek ma a jobb alak...

Mit tettetek ma a jobb alak érdekében?

Figyelt kérdés

2013. dec. 23. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Hát, ma sajnos semmit. :( Sőt, már két napja kb. elindult nálunk a karácsonyi "őrület" - finomabbnál finomabb ételekkel... Ezt most nem tudom (igazából nem is akarom...) kikerülni: csináltam sütiket, igenis meg akarom kóstolni, hogy milyenek lettek, és a karácsonyi vacsorán sem akarok kalóriát számolni...

Fel vagyok rá készülve, hogy 1-1,5 kiló fel fog ugrani itt kb. egy hét alatt (csak azt próbálom elérni, hogy több semmiképpen se), amit majd januárban kell leböjtölnöm.

Alapvetően viszont a kérdésedre az a válaszom, hogy heti kétszer egy órát úszok (folyamatosan, pihenés nélkül), rengeteget gyalogolok, itthon tornázom, és nagyon odafigyelek az evésre (kivétel most :)).

Ennek a karácsonynak bele KELL férnie...

2013. dec. 23. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

kis családommal ma volt a karácsony mert holnaptól vidéken vagyunk rokonoknál.

low carbos volt a karimenü és isteni volt! odafigyeltünk ma is :-)

2013. dec. 23. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Otthagytam a harmadik szelet beiglit a tányéron :)))
2013. dec. 23. 17:56
 4/5 schocko ***** válasza:
Kétszer is kakiltam ma...
2013. dec. 23. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten a jobb alak miatt, de ma gletteltem, bútorlapot fűrészeltem, pakoltam...

Remélem, holnap meg tudok próbálni sütit sütni, ma már nem tuti, hogy lesz rá erőm. Amúgyis meg kéne kóstolni, de most épp jól vagyok lakva, pedig még vacsorázni kéne valamit 10-kor... Terveztük a párommal, hogy ma iszunk, de ma ugyanúgy elfáradtunk és amúgyis olyan szép lowcarb napjaim vannak (túlsütiztem magam nemrég, azóta automatikusan 80g körüli a ch-m, ami tekintve a 2000 kalória fölötti energiabevitelemet, elég szép eredmény).

Edzeni is kéne valamit, mostanság valahogy nem tudom rávenni magam, örülök, ha fel tudok állni, ha leültem. Tegnap legalább 2 kilós lábsúlyokkal rohangáltam a lépcsőn (elég jó helyen van a lépcső, a szobám és bármi más között, muszáj állandóan mászkálni rajta :)).

2013. dec. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!