Lányok, fiúk! Melyik alak jobb?
Figyelt kérdés
Az első lánynak aki full vékony vagy a másodiknak akin van mit fogni? Igazából azért kérdezem, mert nem tudom meddig kellene lefogynom. Alapból alacsony is vagyok (mint ez a 2 lány), szóval rajtam könnyebben meglátszanak a felesleges kilók. (159 cm vagyok kb)
kort és nemet is írjatok!
2013. máj. 6. 14:51
1/12 anonim válasza:
Én lány vagyok, szerintem az 1-es. Én is csak 160 cm vagyok és boldog lennék olyan alakkal, mint az első lányé:D
2/12 anonim válasza:
én is lány vagyok,és szerintem a 2. jobb,azon van mit fogni. 17/l
3/12 anonim válasza:
hát a "van mit rajta fogni" alak nem így néz ki. a második csaj is full vákony szerintem, csak nagyobb a melle, arányosabb. az első alak deszka és fejletlen.
5/12 anonim válasza:
Bárhogy nézem én nem látok sok különbséget a kettő közt. Mindkettő vékony, jó alakú.
6/12 anonim válasza:
Természetes véleményem szerint az 1.!
19/F
7/12 anonim válasza:
Ezen a két képen mind a két alak ugyanolyan, csak a másodiknak nagyobb a melle.
9/12 anonim válasza:
nincs sok különbség köztük, de a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!