Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik alak a...

Szerintetek melyik alak a jobb? 1. normál méretű popó és fenék, beesett has, nagyon csontos felsőtest (bordák kivannak) 2. vastag comb, nagy popó, lapos has, vékony, de nem csontos felsőtest.

Figyelt kérdés
Én 170 cm vagyok, 55 kilósan az első, 62-65 kilósan a második alakhoz hasonlítok. Nekem mind a kettő jó, de a környezetem véleménye megoszlik. Szerintetek?
2013. ápr. 14. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a másodikra szavazok. :)
2013. ápr. 14. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a 2. a jobb!!!
2013. ápr. 15. 07:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Második. Beesett has, csontos felsőtest? Nekem nem jön be.
2013. ápr. 15. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok, mint te, alkatilag, hogy alul erősebb - eredetileg. Ha fogyok, akkor a fenekem-combom bazi király, viszont felül elég vékony, ha hízok, akkor a fenekem nem tetszik. Én elkezdtem sportolni meg gyúrni kb egy éve, azóta teljesen meg vagyok elégedve magammal, tök mindegy, hány kiló vagyok.
2013. ápr. 15. 11:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Én 12 éves korom óta sportolok, fiatalabb koromban élsportoló is voltam. Kajára mindig is odafigyeltem, nem voltam kövér sose. Csak az a baj, hogy a stressz miatt ledobtam 10 kg-t és most nagyon csontos a felsőtestem. Jól érzem magam így, de mindenki csesztet, hogy egyek többet, mert nem nézek ki egészségesen. Ha nagyon akarnám, vissza tudnám szedni a kilókat, csak én így is jól érzem magam.
2013. ápr. 15. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha mások csesztetnek, de magadnak megfelelsz, akkor maradj ilyen. Tudod engem hányan b.sztatnak, hogy vékony vagyok, meg hogy néznek már ki az izmos karjaim? Az egész családom, akárhányszor hazamegyek, az a téma, hogy nézek ki. De én így érzem jól magam, és nem fogom csak azért sz.rul érezni magam, mert nekik nem tetszik. Nem nekik kell megfelelnem, hanem saját magamnak.
2013. ápr. 15. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!