Már félek elmondani hogy a 3. babámat várom?
Érdekes, annyi helyen olvasok a Te esetedhez hasonlót. Elég szomorú!
Nekem januárban született a harmadik gyerekem. Kis korkülönbség van köztük, a nagyobbik fiam 4 éves, a kisebbik 1,5 éves, és a harmadik egy pici lány! :)
Én szerencsére senkitől nem kaptam olyan megjegyzéseket, amiket írsz. A családban is mindenki örült a 3. babának, és az ismerősök, barátok is.
Sőőőt, biztatnak egy negyedikre is! :) De több nem lesz.
Ne foglalkozz senkivel, örüljetek a picinek.
Sok boldogságot hozzá!
Nekünk is 3kisfiunk van 4éven belül. Amit kapunk a legtöbbször az az, hogy majd a 4. lány lesz! :)
Mi egyébként 3-at szerettünk volna, később 2re változtattuk a nagy elhatározásunkat. Aztán mikor a középsőnk 1éves lett, akkor mondtam apának, hogy na akkor mi legyen? legyen 3 baba, vagy ne, mert ha a kisebb 2lesz akkor visszamegyek dolgozni, ha addig nem lesz baba. 2hét mulva már pozitív volt a tesztem, ugyhogy eleve el volt rendelve nálunk, hogy 3baba legyen! Nem is bántuk egy pillanatig sem, valahol tudtuk, hogy így az igazi.
Többet nem vállalnék már, mégegyszer már nem bírnám ki azt az áldott 9hónapot! :)
Légy büszke magatokra, és sok sikert, jó egészséget nektek, nemsokára nagycsaládosok lesztek!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!