Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már félek elmondani hogy a 3....

Már félek elmondani hogy a 3. babámat várom?

Figyelt kérdés
Van egy 4 és fél éves és egy 2 és fél éves fiam és egy 11 hetes hármaskám aki szeptemberben fog megszületni... A férjemmel mindig is 3 gyereket szerettünk volna, kis korkülönbséggel... Anyagilag és érzelmileg is stabilak vagyunk, mégis úgy érzem szégyellnem kéne, hogy a mai világban "ennyi" gyereket vállalok... A rokonok első reakciója, hogy minek még egy? Mondhatom rosszul esik, a barátok, ismerősök akik tudják ők is furcsán néznek, hogy miért vállaltunk még egyet, pláne ilyen hamar? A múltkor vissza hallottam, hogy a fiam ovistársának anyukája szerint én futószalagon szülöm a gyerekeket, neki csak egy van ezért mindent meg tud adni a fiacskájának... Már ott tartok, hogy nem is szívesen beszélek róla, pedig ismétlem anyagilag jól állunk és rengeteget foglalkozunk a gyerekeinkkel... Nem értem miért olyan megdöbbentő manapság a 3 gyerek és mit tegyek a rosszindulatú megjegyzések, sanda tekintetek ellen? Szinte úgy érzem, hogy magyarázkodnom kell... :(
2014. febr. 17. 14:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
15#ös vagyok én is szeretnék mindent megadnia fiamnak,ezért is várunk még a tesóra,hogy neki is mindent megadhassak,és ezalatt ne azt értsétek,hogy laptopot kap neki 10 évesen,vagy okostelefont,tehát én nekem is egykém van még és még legalább 1,5 évig az is marad,mindenkinek más az elképzelése én nem bántom a többgyerekeseket nekem is a vágyam,hogy még egy mindenképp legyen,de mondjuk a szomszédékat nem értem ahol lassan megszületik a 4. az anyagi helyzetük nem fényes,ráadásul a nő mindig idegbeteg és egész nyáron tőle zengett a ház annyit ordított,ugye nyitva volt az ablak és udvaros társasházban lakunk
2014. febr. 17. 16:26
 22/23 anonim ***** válasza:

Érdekes, annyi helyen olvasok a Te esetedhez hasonlót. Elég szomorú!

Nekem januárban született a harmadik gyerekem. Kis korkülönbség van köztük, a nagyobbik fiam 4 éves, a kisebbik 1,5 éves, és a harmadik egy pici lány! :)

Én szerencsére senkitől nem kaptam olyan megjegyzéseket, amiket írsz. A családban is mindenki örült a 3. babának, és az ismerősök, barátok is.

Sőőőt, biztatnak egy negyedikre is! :) De több nem lesz.

Ne foglalkozz senkivel, örüljetek a picinek.

Sok boldogságot hozzá!

2014. febr. 19. 12:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekünk is 3kisfiunk van 4éven belül. Amit kapunk a legtöbbször az az, hogy majd a 4. lány lesz! :)

Mi egyébként 3-at szerettünk volna, később 2re változtattuk a nagy elhatározásunkat. Aztán mikor a középsőnk 1éves lett, akkor mondtam apának, hogy na akkor mi legyen? legyen 3 baba, vagy ne, mert ha a kisebb 2lesz akkor visszamegyek dolgozni, ha addig nem lesz baba. 2hét mulva már pozitív volt a tesztem, ugyhogy eleve el volt rendelve nálunk, hogy 3baba legyen! Nem is bántuk egy pillanatig sem, valahol tudtuk, hogy így az igazi.

Többet nem vállalnék már, mégegyszer már nem bírnám ki azt az áldott 9hónapot! :)

Légy büszke magatokra, és sok sikert, jó egészséget nektek, nemsokára nagycsaládosok lesztek!!! :)))

2014. márc. 1. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!