Már félek elmondani hogy a 3. babámat várom?
Tudod mit??én meg irigyellek kicsit:D De persze csak a szó jó értelmében!mi dilemmázunk,mert anyagilag állhatnánk jobban,de már nagyon szeretnénk 3. babát!!Nálunk 3 és 1 évesek a gyerekek.
Szerintem ne foglalkozz senkivel,örülj a picinek:))Tudom nehéz így,de szerintem mag az a baj,hogy annyira el van anyagiasodva a világ, hogy sokan el sem tudják képzelni hogy lehet több gyereket felnevelni...
Meg ezt a "mindent megadni" dumát úgy bírom...ezt úgy sem lehet megtenni,meg valóban jó,ha minden a gyerek feneke alá van tolva?
na mindegy,már eltértem a témától,a lényeg hogy örülj a picinek:))
A fiam 28 fős osztályában 5 gyereknek van 2 testvére. És ez egy jónevű ált. iskola, mindegyik család kimondottan jómódú vagy átlagos anyagi körülményű. Én irigylem őket, mi kicsúsztunk az időből, pedig még nagyon szerettem volna egy 3. babát.
Neked meg egy kis önbizalomra lenne szükséged. Tanuld meg, hogy az életben semmi olyasmit nem tudsz tenni, ami mindenkinek megfeleljen. A rosszindulatú megjegyzések, sanda tekintetek ellen a legtöbb amit tehetsz, hogy kihúzod magad, sugárzod a boldogságot, amit érzel a szép családod miatt, és így mondod el az örömhírt.
1. vagyok,köszi:))
Amúgy mikor a 2.at vártam (akkor a "nagy" 1,5 éves volt) az alsó szomszédunktól megkaptam,hogy felelőtlenség a mai világba 2 babát vállalni...most meg azt kérdezi mikor jön a 3. :D nem lehet az embereken kiigazodni:)
Amúgy olyan érdekes amit egyik hozzászóló ír,hogy jómódú iskolába mennyi egyke jár...ahogy észreveszem általános tendencia,hogy akinek jobban megy nem nagyon vállal be többet,sajnos...
nem baj,mi gyarapítsuk csak a magyar lakosságot :D
Gratulálok a harmadikhoz sok erőt és egészséget kívánok a gyerekekhez!
Nem vagy egyedül, a legtöbb értelmesebb nagycsaládos megkapja ezeket a megjegyzéseket, túl kell lépni ezen, lesz még ilyen. Nekünk 3 van, szintén féltem a 3-nál, ki mit szól, a munkahelyemen azt hitték, hogy besikerült, nem akarták elhinni, hogy szándékosan terveztük...
Legjobban fáj, mikor egygyermekes anyuka mondja nekem, nekik azért van egy, hogy mindent megadhasson nekik, de hát háromnak már nem lehet...
Mi sem a segélyért állunk sorba, egyelőre mi is meg tudunk adni nekik sokmindent amit szeretnénk, de a minden szerintem nem csak az anyagiakat jelenti, hanem a szeretetet, törődést, érzelmi biztonságot, a testvéri kötődés lehetőségét is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!