Elsírhatom a bánatom?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk házasok a párommal, van 2 gyönyörű gyerekünk. Mindkettő egészséges, anyagi gondjaink sincsenek. Sajnos egyre magányosabbnak és mellőzöttebbnek érzem magam. Ő nagyon sokat dolgozik, aminek örülök is , hiszen legalább nem egy naplopót fogtam ki magamnak. nagyon keveset vagyunk együtt, mert ha hazajön, akkor kint a műhelyben folytatja vagy késő lévén fürdés után megy aludni. Rengetegszer leültem vele beszélgetni erről és arról, hogy a gyerekek azért nem akarnak odamenni hozzá mert eddig sem foglalkozott velük. szereti őket, de nem tud mit kezdeni velük. sokszor sírnak, hisztisek is, egyszóval hangosak, amit ő nem szeret.

Az igazi szerelme a vadászat. nézzük pozitívan, jobb mintha gépezne. de a vadászat után illik beülni a kocsmába, ahonnan nehéz elszakadni, hiszen ilyenkor összeülnek a vadásztársak és jönnek a sztorik.

és ott van a másik haveri társaság, ami elég széles. minden hétvégére jut egy összeülős vacsiest. ide néha elhívják az asszonyokat is, de a gyerekek miatt nem mindig tudok menni.

a barátnőim szép lassan eltávolodtak, pedig tényleg igyekeztem tartani a kapcsolatot, és igyekeztem más anyukákkal is barátkozni. (de néha úgy éreztem csak kihasználnak...mindig én menjek, mindig én telefonáljak...stb)

Boldogtalannak érzem magam, és nem tudom hogy lehetne ezen változtatni. régen megbíztam a férjemben, ma már csak félve. igyekszik úgy feltüntetni mások előtt, mint egy hárpiát, aki nem engedi a férjét szórakozni a nehéz munka után. Pedig tényleg nem ilyen vagyok és emiatt egyre többet sírok. és ezen szerintem az sem fog változtatni, ha visszamegyek dolgozni.

2009. dec. 7. 12:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

rossz pasit fogtál ki. Ennyi. Felelősségérzet=0. Csak a szórakozás, haverok, buli a lényeges neki. Ezért vagy TE mindig a hibás.

Az ilyennek nagy gáz gyereket szülni. Vagy megtűröd, hogy ő ilyen, vagy elválsz és próbálsz egy normálisan gondolkodó pasit kifogni. Amúgy meg igaza van annak, aki azt írta inkább gépezzen, mert addig is otthon van legalább...

2009. dec. 7. 13:16
 12/24 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok, most mennem kell, felébredt a fiam, de majd visszanézek még. mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólását, tanácsát.
2009. dec. 7. 13:16
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ültesd le, amikor ráér, és pár mondatban panaszold el neki mi bánt. Majd közöld vele, ha igy viselkedik, keresel egy szeretőt magadnak. Döntsön, vagy a család, v haverok. Persze nem kell állandóan otthon ülni, de azért nehogy már minden hétvégén szórakozzon.

Vagy ha nem hajlik kompromisszumra, közöld vele, jó, akkor Te is eljársz hétvégén otthonról.

2009. dec. 7. 14:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Nézd,muszály neki határokat szbnod(még akkor is,ha hárpia leszel a szemében)Párom is nagy vadász,de mikor már nekem is kezdett elegem lenni abból,hogy nincs itthon a vadászat miatt-a munka az más tészta-bizony én leültem vele,és elmagyaráztam neki,hogy nekem ez így nem jó...a gyerek kicsi,egész nap vele kell foglalkozom,és még a háztartás is...meg a kaja...amit ugye pluszban elvár az "uram".Ha ő ezeket elvárja tőlem,én azt várom tőle,hogy 1 héten 1szer menjen vadászni.Ő megértette,és ehhez is tartja magát.Régen ő se nagyon tudott mit kezdeni a 14 hós lányunkkal,de mostanság igenis van,hogy ráhagyom,egy egy alkalommal(kicsit ravaszkodni kéne neked is)pl.menj el te bevásárolni EGYEDÜL a szomszéd városba(úgyis influ járvány van,jobb ha a gyerkők otthon maradnak)és intézd úgy,hogy csak a párod tudjon a skacokkal maradni.A hétvégi bulizásokkal kapcsolatban is ultimátumot adnék:havi 1-2 hétvége elég kell hogy legyen.Persze ebből legalább 1-en azért te is légy ott...ha fontosak vagytok a férjednek,megérti a dolgot,és nem csak 3 napra.
2009. dec. 7. 14:32
 15/24 anonim ***** válasza:
Én szorítok, ha leülsz vele beszélgetni, akkor megérti és elfogadja, hogy igen neked is van véleményed és akar majd változtatni a közös életetekért és nem csak magára gondol. Ügyes taktika, hogy még ő tart téged hárpiának, holott csak a jogos igényeidet adod neki elő. Légy okos és mondd el neki, hogy az ő érdeke is, hogy ok legyen minden a családban, ha meg ez nem érdekli akkor egy magának való bunkó, aki ha nem változik hát muszáj lesz elhagynod, fiatal vagy még ahhoz, hogy ez menjen még évtizedekig!
2009. dec. 7. 15:24
 16/24 anonim ***** válasza:

Talán a vadászat és kocsmázás helyett közös családi programokat kellene csinálni a családddal férjednek

Pl. kirándulás, séta az erdőben, múzeumlátogatás, Állatkert

2009. dec. 7. 15:25
 17/24 anonim ***** válasza:
49%

mindenki csak azt irja ülj le vele beszélni. és?? egy ilyen ember baszogatásnak fogja venni és azt gondolja: persze hárpia.

Ugysem fogja megérteni mit akarsz mert asszem akkor már változott volna.

2009. dec. 7. 15:26
 18/24 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó:akkor mégis mit tegyen a szegény kérdező,hogy ne vegye a férje cseszegetésnek a beszélgetést?Küldj légyszi tippet te is,hátha tudsz te is okosat mondani.
2009. dec. 7. 15:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

mit kell ezen beszélni? két gyerek után ennyi éven megszivatta mégis mit szeretnél tudni?

Felkell öltözni és elmenni a kedves kérdezőnek is lássa a férje hogy igenis ÉL.

Irod hogy szováteszi ha a házimunka elmarad? Lehet modni : aranyom akkor megfogod a seprűt és csinálod. Egész életedben ne legyél bologato kutya nem lábtörlő vagy hanem anyuka. Állj a sarkadra.

2009. dec. 7. 16:11
 20/24 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak a helyzetedért, amiről szerintem nem te tehetsz. Azok alapján, amiket írtál, intelligens és kedves embernek gondollak, ezért előre is bocsi a véleményemért: szerintem te vagy az elhanyagolt feleségek mintapéldája. A férjed önző. Nem érdekli, mi van veled, mi lesz a gyerekeitekkel, csak a saját kedvtelései. De még nincs veszve minden: ellencsapást kellene rá mérned. Keresd meg a barátnőidet, akármilyen is a mostani barátságotok, ebben tuti segíteni fognak, csípd ki magad és menjetek el színházba vagy bárhova, ami érdekel. Ha az urad kifogásolja, kérdezd meg, ugyan mi a probléma. Nem kell vele veszekedni, csak megetetni vele a saját főztjét. Utána lehet beszélgetni arról, ki mit szeretne a másiktól, jobb lesz az alkupozíciód. Ne engedd, hogy egész életedben kihasználjon, neked is lehetnek igényeid, a gyerekeknek pedig szüksége van egy igazi apára!
2009. dec. 7. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!