Elsírhatom a bánatom?
5 éve vagyunk házasok a párommal, van 2 gyönyörű gyerekünk. Mindkettő egészséges, anyagi gondjaink sincsenek. Sajnos egyre magányosabbnak és mellőzöttebbnek érzem magam. Ő nagyon sokat dolgozik, aminek örülök is , hiszen legalább nem egy naplopót fogtam ki magamnak. nagyon keveset vagyunk együtt, mert ha hazajön, akkor kint a műhelyben folytatja vagy késő lévén fürdés után megy aludni. Rengetegszer leültem vele beszélgetni erről és arról, hogy a gyerekek azért nem akarnak odamenni hozzá mert eddig sem foglalkozott velük. szereti őket, de nem tud mit kezdeni velük. sokszor sírnak, hisztisek is, egyszóval hangosak, amit ő nem szeret.
Az igazi szerelme a vadászat. nézzük pozitívan, jobb mintha gépezne. de a vadászat után illik beülni a kocsmába, ahonnan nehéz elszakadni, hiszen ilyenkor összeülnek a vadásztársak és jönnek a sztorik.
és ott van a másik haveri társaság, ami elég széles. minden hétvégére jut egy összeülős vacsiest. ide néha elhívják az asszonyokat is, de a gyerekek miatt nem mindig tudok menni.
a barátnőim szép lassan eltávolodtak, pedig tényleg igyekeztem tartani a kapcsolatot, és igyekeztem más anyukákkal is barátkozni. (de néha úgy éreztem csak kihasználnak...mindig én menjek, mindig én telefonáljak...stb)
Boldogtalannak érzem magam, és nem tudom hogy lehetne ezen változtatni. régen megbíztam a férjemben, ma már csak félve. igyekszik úgy feltüntetni mások előtt, mint egy hárpiát, aki nem engedi a férjét szórakozni a nehéz munka után. Pedig tényleg nem ilyen vagyok és emiatt egyre többet sírok. és ezen szerintem az sem fog változtatni, ha visszamegyek dolgozni.
rossz pasit fogtál ki. Ennyi. Felelősségérzet=0. Csak a szórakozás, haverok, buli a lényeges neki. Ezért vagy TE mindig a hibás.
Az ilyennek nagy gáz gyereket szülni. Vagy megtűröd, hogy ő ilyen, vagy elválsz és próbálsz egy normálisan gondolkodó pasit kifogni. Amúgy meg igaza van annak, aki azt írta inkább gépezzen, mert addig is otthon van legalább...
Szerintem ültesd le, amikor ráér, és pár mondatban panaszold el neki mi bánt. Majd közöld vele, ha igy viselkedik, keresel egy szeretőt magadnak. Döntsön, vagy a család, v haverok. Persze nem kell állandóan otthon ülni, de azért nehogy már minden hétvégén szórakozzon.
Vagy ha nem hajlik kompromisszumra, közöld vele, jó, akkor Te is eljársz hétvégén otthonról.
Talán a vadászat és kocsmázás helyett közös családi programokat kellene csinálni a családddal férjednek
Pl. kirándulás, séta az erdőben, múzeumlátogatás, Állatkert
mindenki csak azt irja ülj le vele beszélni. és?? egy ilyen ember baszogatásnak fogja venni és azt gondolja: persze hárpia.
Ugysem fogja megérteni mit akarsz mert asszem akkor már változott volna.
mit kell ezen beszélni? két gyerek után ennyi éven megszivatta mégis mit szeretnél tudni?
Felkell öltözni és elmenni a kedves kérdezőnek is lássa a férje hogy igenis ÉL.
Irod hogy szováteszi ha a házimunka elmarad? Lehet modni : aranyom akkor megfogod a seprűt és csinálod. Egész életedben ne legyél bologato kutya nem lábtörlő vagy hanem anyuka. Állj a sarkadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!