Elsírhatom a bánatom?
5 éve vagyunk házasok a párommal, van 2 gyönyörű gyerekünk. Mindkettő egészséges, anyagi gondjaink sincsenek. Sajnos egyre magányosabbnak és mellőzöttebbnek érzem magam. Ő nagyon sokat dolgozik, aminek örülök is , hiszen legalább nem egy naplopót fogtam ki magamnak. nagyon keveset vagyunk együtt, mert ha hazajön, akkor kint a műhelyben folytatja vagy késő lévén fürdés után megy aludni. Rengetegszer leültem vele beszélgetni erről és arról, hogy a gyerekek azért nem akarnak odamenni hozzá mert eddig sem foglalkozott velük. szereti őket, de nem tud mit kezdeni velük. sokszor sírnak, hisztisek is, egyszóval hangosak, amit ő nem szeret.
Az igazi szerelme a vadászat. nézzük pozitívan, jobb mintha gépezne. de a vadászat után illik beülni a kocsmába, ahonnan nehéz elszakadni, hiszen ilyenkor összeülnek a vadásztársak és jönnek a sztorik.
és ott van a másik haveri társaság, ami elég széles. minden hétvégére jut egy összeülős vacsiest. ide néha elhívják az asszonyokat is, de a gyerekek miatt nem mindig tudok menni.
a barátnőim szép lassan eltávolodtak, pedig tényleg igyekeztem tartani a kapcsolatot, és igyekeztem más anyukákkal is barátkozni. (de néha úgy éreztem csak kihasználnak...mindig én menjek, mindig én telefonáljak...stb)
Boldogtalannak érzem magam, és nem tudom hogy lehetne ezen változtatni. régen megbíztam a férjemben, ma már csak félve. igyekszik úgy feltüntetni mások előtt, mint egy hárpiát, aki nem engedi a férjét szórakozni a nehéz munka után. Pedig tényleg nem ilyen vagyok és emiatt egyre többet sírok. és ezen szerintem az sem fog változtatni, ha visszamegyek dolgozni.
hatalmas problémáid vannak:D gondolom jól éltek, mivel a férjed melózik mint a gép, fogd úgy fel, hogy valamit valamiért. Ha nem dolgozna, élhetnétek segélyből.
Amúgy meg, hogy nem foglalkozik a gyerekeivel.... nem mondanám hogy nem rosszul választottál társat...
Szia
okos tanácsot nem tudok adni, de együttérzek veled abban, hogy a barátaim tőlem is eltávolodtak ők olyanok voltak, hogy én keressem én menjek ők meg le sem szarnak, csak akkor találnak meg ha pont kell valami, na az ilyen barátságból nem kérek...
Ha gondolod írj privit szívesen beszélgetek veled erről arról, hátha kicsit elüzzük a magányodat :)
Nekem van egy fiam és most jön a második bébi, lenne miről dumcsiznunk, gondold át!
Szép napot!
31 éves vagyok, a párom 35
igen, becsülöm a sok meló miatt, de nagyon rosszul esik az amikor rosszat hallok vissza magamról, olyant amit nem tettem.
Próbáltam elmagyarázni, h nem az a baj, ha a sok meló után szórakozni megy( minden hétvégén 1 nap) hanem az hogy nem érzi a határokat. bűnbánóan ilyenkor elismeri, de pár nap múlva megint én vagyok a hárpia ha felhívom, h nem akar-e még hazajönni. (éjfél után)
ha vadászat van akkor a hétvége ebből áll: reggel 8-2 ig vadászat aztán este 6 körül kérem h jöjjön haza, de van hogy szombat -vasárnap vadászik , és hétközben is 1-2 alkalommal este 5-éjfélig.
Ha nincsenek anyagi gondjaitok, akkor egyszer-kétszer hívhattok bébicsőszt, olyankor meg menj el vele egy ilyen baráti találkozóra. Nem tudom hány éves vagy, de amúgy én javasolnám azt is, hogy menjetek el bulizni, táncoljatok egyet, felvehetnél valami olyan ruhát, amitől egyből eszébe jutna miért is döntött melletted anno. Meg ha egy kicsit elengeded magad, és nem görcsölsz, akkor a baráti társaságnak is egy üde tagja lennél, mint egy szem feleség, aki a legjobb fejek közül való.
Ilyen módon közelebb kerülhettek egymáshoz, és ha ez megvan, akkor lehet csinálni hétvégi családi programot is. Ha nem akar benne részt venni, akkor érdeklődj, hogy minek akart gyereket, mert azt elhiszem hogy a gyártás része igen kellemes volt, de ez nem csak ebből áll, akármennyi is a dolga.
szerintem meg bizd a gyerekeket felügyeletre és szombato menj el bulizni a csaokkal. apának ráérsz szolni aznap délután.
Hát ha látja milyen érzés is ez.
amugy ne haragudj meg hogy zet mondom de ha mindig csak otthon ülsz gyakran az ember nem is látja magán nem veszi észre hogy kötekedőbb lett. (nem hárpia csak a felgyülemlett sérelmek). A gyerekeken kivül jobbhijján csak a férjed tudod "csesztetni". kapcsolodjal ki ha kell menj el kéthetente EGYEDÜL.
két alkalom után a férjed ott lesz a nyomodban:-)
nagyon szívesen mennék egyedül is szórakozni, de sajnos csak egy kis faluban élek, ahola kocsma és a bolt a legnagyobb dolog. a legközelebbi város is elég sivár.
a ház rendbentartása, főzés, kerti munkák ( elég nagy), sok időt igényel, és ha nincs rendben minden akkor célozgat, hogy ezt és ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!