Miért nem sikerul teherbe esnem? Egyedul vagyok kulfodon élek a bánatom már nincs kivel megosztani
Tökéletesen megértelek, ez az egész tényleg baromi igazságtalan. Sokaknak elég annyi, hogy egy darab gyógyszert felejtenek el, egy óvszer szakad el, és ott a baba... akit aztán elvetetnek :( Vagy jobb esetben nem. És szülik halomra a gyerekeket, bár vannak, akik jobb lenne, ha nem tennék... Sokan pedig odafigyelnek magukra, mit esznek, hogy élnek, és igazán vágynak babára (közéjük tartozom), és peteérés, meg minden... és nem megy.
A párom 6 éven keresztül próbálkozott az előző élettársával, orvosnál is jártak, egyiküknél sem találtak semmi szervi problémát, mégsem sikerült. 6(!!!) éven keresztül. A lány most másfél éve van a jelenlegi férjével, és 2 hét múlva szülni fog. Ki tudja ezeket megmagyarázni?
Mindenesetre ezek az esetek reményt adhatnak. Csak amit addig ki kell állni...
Szia!
Én maximálisan meg tudlak érteni. Egy éve próbálom a babót és nem jön. lassan 3 éve nem szedek semmit. És mégse. A környezetemben mindenki fiatalabb és mindenhol jön a baba.Szinte pillanatokon belül. Én meg már teljesen feladtam.
Én is egyedül élek a párom a szüleivel én másik megyében. És már 30 vagyok. Jó volna ezt megosztani másokkal, de ezt úgis csak az érti meg aki ebben van.
Ha gondolod és van kedved beszélgetni írj privát.
Puszillak
Eddig ugy voltam vele sebaj mejd a kovetkezo honapban.De màr nem biiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrom!
Koszi a vàlaszokat!és remèlem hamarosan mindd akik egyforma cipoben jàrunk,osszetalàlkozunk kèrdèseinkkel a Terhessèg cimszo alatt!
Én ezt is értem, mármint az irigységet. Nem sárgulok bele, és nem sajnálom a brátaimtól a boldogságot... Amellett tudom, hogy nekem attól nem lenne jobb, ha nekik sem sikerülne. Csak az emberben óhatatlanul benne van ilyenkor, hogy nekem miért nem megy? Mi a baj velem? És minél több párnak sikerül a környezetében, annál inkább egyedül érzi magát...
A lehetőséget, a termékenységet, a sikerélményt irigyeljük ilyenkor... amellett, hogy természetesen örülök a barátaim, ismerőseim boldogságának. Csak tartanék már én is ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!