Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerul teherbe...

Miért nem sikerul teherbe esnem? Egyedul vagyok kulfodon élek a bánatom már nincs kivel megosztani

Figyelt kérdés
Akik nem szeretnek egybol teherbe esnek!én soha nem szedtem fogamzasgatlot!!!!!!!a mensiem is rendszeresek!Miért ,miért?Orditani tudnčk!!!!!!!!!!!Elnézést azoktol akik már talán 10éve is ,hogy probálkoznak.......de ez akkor is igazságtalanság!
2008. okt. 29. 11:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen megértelek, ez az egész tényleg baromi igazságtalan. Sokaknak elég annyi, hogy egy darab gyógyszert felejtenek el, egy óvszer szakad el, és ott a baba... akit aztán elvetetnek :( Vagy jobb esetben nem. És szülik halomra a gyerekeket, bár vannak, akik jobb lenne, ha nem tennék... Sokan pedig odafigyelnek magukra, mit esznek, hogy élnek, és igazán vágynak babára (közéjük tartozom), és peteérés, meg minden... és nem megy.

A párom 6 éven keresztül próbálkozott az előző élettársával, orvosnál is jártak, egyiküknél sem találtak semmi szervi problémát, mégsem sikerült. 6(!!!) éven keresztül. A lány most másfél éve van a jelenlegi férjével, és 2 hét múlva szülni fog. Ki tudja ezeket megmagyarázni?

Mindenesetre ezek az esetek reményt adhatnak. Csak amit addig ki kell állni...

2008. okt. 29. 11:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én maximálisan meg tudlak érteni. Egy éve próbálom a babót és nem jön. lassan 3 éve nem szedek semmit. És mégse. A környezetemben mindenki fiatalabb és mindenhol jön a baba.Szinte pillanatokon belül. Én meg már teljesen feladtam.

Én is egyedül élek a párom a szüleivel én másik megyében. És már 30 vagyok. Jó volna ezt megosztani másokkal, de ezt úgis csak az érti meg aki ebben van.

Ha gondolod és van kedved beszélgetni írj privát.

Puszillak

2008. okt. 29. 11:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is már lassan 3 éve probálkozunk, de sajna semmi. Nagyon elkeseritö ez a dolog számomra is, hogy az ismerösök körében sorba derül ki, hogy babát várnak. Nem irigyelem tölük, mert Ök is az elsöt várják, csak nehéz velük együtt örülni. De most hallottam, hogy az egyik ismerösöm 5-6 évi probálkozás után összejött orvosi segitséggel, de sikerült. Ez egy kis reményt ad most. Fel a fejjel! Ne adjuk fel!!!
2008. okt. 29. 11:37
 4/16 A kérdező kommentje:
De igen!én sajnos irigylem toluk!és probàlk mosolyogni mikor mesèlik az ultrang meg stb.vizsgàlatokat,de a szivem szakad meg.
2008. okt. 29. 11:41
 5/16 anonim ***** válasza:
Bocsi,de azért nem kell irigynek lenni!Mi is kb.1évet prob.mire jött a babó.Nem kell soha feladni a reményt!Voltál már dokinál?Lehet,h csak 1 kis baj van és az megoldható.Sajnálom h ez van,de majd sikerülni fog!SOK SIKERT!!!!!
2008. okt. 29. 11:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, valóban nagyon nehéz! Már mi is egy éve próbálkozunk. A szüleim rám 8!!!évet vártak. Nekik sem volt semmi szervi bajuk, s akkor fogantam meg, amikor elindították az örökbefogadást. Utánam a tesóm már gond nélkül megfogant. Most mi is csak várunk, dokikhoz járunk, és nekem is fáj, hogy nem sikerül. Körülöttem már mindegyik barátnőm a másodikat várja. A mi szívünk meg közben megszakad...
2008. okt. 29. 11:55
 7/16 A kérdező kommentje:
Az irigysèget nem lehet befolyàsolni!LEgalàbbis èn nem tudom!Nem egy rosszindulatu irigysègrol van szo!!!!!!!!!!!
2008. okt. 29. 11:55
 8/16 A kérdező kommentje:

Eddig ugy voltam vele sebaj mejd a kovetkezo honapban.De màr nem biiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrom!

Koszi a vàlaszokat!és remèlem hamarosan mindd akik egyforma cipoben jàrunk,osszetalàlkozunk kèrdèseinkkel a Terhessèg cimszo alatt!

2008. okt. 29. 11:59
 9/16 A kérdező kommentje:
Ugye igy lesz?Ugye??????
2008. okt. 29. 12:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt is értem, mármint az irigységet. Nem sárgulok bele, és nem sajnálom a brátaimtól a boldogságot... Amellett tudom, hogy nekem attól nem lenne jobb, ha nekik sem sikerülne. Csak az emberben óhatatlanul benne van ilyenkor, hogy nekem miért nem megy? Mi a baj velem? És minél több párnak sikerül a környezetében, annál inkább egyedül érzi magát...

A lehetőséget, a termékenységet, a sikerélményt irigyeljük ilyenkor... amellett, hogy természetesen örülök a barátaim, ismerőseim boldogságának. Csak tartanék már én is ott...

2008. okt. 29. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!