Miért nem sikerul teherbe esnem? Egyedul vagyok kulfodon élek a bánatom már nincs kivel megosztani
Figyelt kérdés
Akik nem szeretnek egybol teherbe esnek!én soha nem szedtem fogamzasgatlot!!!!!!!a mensiem is rendszeresek!Miért ,miért?Orditani tudnčk!!!!!!!!!!!Elnézést azoktol akik már talán 10éve is ,hogy probálkoznak.......de ez akkor is igazságtalanság!2008. okt. 29. 11:19
11/16 A kérdező kommentje:
Igen!Pontosan igy van ahogy irtad!(utolso hozzàszolonak)
2008. okt. 29. 12:01
12/16 anonim válasza:
Én is teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval, én is írhattam volna azokat a sorokat...
Mindennek oka van. Én ebben hiszek. És az ok mindig utólag derül ki. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi az... :(
13/16 anonim válasza:
Akkor bocsi!!!Lehet,h 1 kicsit igazad van!Mert amikor nekem nem jött körülöttem a 3 legjobb barátnöm terhes volt,egyszerre.Néha már nem is kerestem a társaságukat,m fájt,h én nem v.tam közölük való!Azután az 1-ik b.nöm sajna a 21-dik 7-ben elvetélt!Azóta nekik sem jön ujra össze.a másik meg folyton azt hajtogatja,h várgatott v.na még.No,öt tánylrg nem értem meg!
14/16 anonim válasza:
Nem szabad feladni soha. Egyébként "könnyű" ilyeneket írnom, közben meg én is azt érzem, amit te. Sokat sírok emiatt, s már én sem tudom elképzelni, hogy valaha sikerülhet. Az ismerőseim közül meg mindegyiknek elsőre összejött, a sógornőm is mindig azt hangoztatja, hogy nekik is azonnal sikerült. S amiatt még jobban fáj, hogy közben látom, hogy a férjem szíve is megszakad, ő is annyira vágyik már a picire, s én pedig nem tudok teherbeesni... :(
15/16 anonim válasza:
Szia! Teljesen átérzem amit érzel,igaz nem lehetek telhetetlen,mi még csak pár hónapja próbálkozunk,nekem annyi volt a gond,hogy kissé rendszertelen volt a mensim,ezért kaptam Clostit rásegítőnek,viszont most a 3.hónapnál tartunk,de baba még nincs:( Én sem szedtem sosem fogamzásgátlót,semmi bajunk nincs,nem iszunk,nem dohányzunk,van csinos otthonunk,annyira vágyunk már a babára!!! Amikor már közeleg a mensi napja,sokszor rémálmok gyötörnek,hogy megjön,s amikor már a jeleit is észlelem...összetörök..Hogy hogy lehet kibírni? Nekem sokat segít,hogy a férjem nem csügged,és hisz benne,hogy hamarosan pocaklakós leszek:) Tudom,sablonosan hangzik,de kitartás!!! Minden szépet Neked, szia : Eszter
16/16 anonim válasza:
Lányok!Ne csüggedjetek! addig járjatok a dolgok végére, amíg ki nem derül, hogy mi a baj!Én már 3. nőgyógyásznál járok és csak most derült ki, hogy mi a baj.PCO-s vagyok.Kicsit furcsa, hogy ehhez egy év kellett, hogy kiderüljön.De már legalább előrébb vagyok egy kicsivel.Még lesz egy pár vizsgálatom, petevezeték átfúvás, páromnak spermavizsgálat stb., de nem szabad feladni, a baba érdekében mindent,ha más nincs, jöhet az inszem. vagy lombik.Szívből remélem hogy előbb-utóbb mindannyiunk a kezében tarthatja pici babáját!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!