Eltűnt a védőnőnk?

Figyelt kérdés
A kislányom 4 hónapos, tápszeres baba. Szeretném elkezdeni a hozzátáplálást, de védőnőt nem láttam több mint 2 hónapja. Pedig megkérdezném több dologról is. Azt sem tudom, normális-e a gyerek súlya, fejlődése, stb... A három hónapos felmérést sem készítette el - vajon hogy papírozta le? Ez normális? Vagy nekem kellene hívnom? Netán elvinni tanácsadásra a gyereket?

2014. jan. 24. 23:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Aki lepontozott, az nézzen kicsit utána a dolgoknak, bár gondolom az intelligenciája addig terjed, hogy nyomkodni tudja a szines gombokat.

További jó szórakozást hozzá!

2014. jan. 25. 13:56
 22/29 anonim ***** válasza:
32%
9-es vagyok!Most engem is miért kell lepontozni.Itt Érdligeten van 3 védőnő,nem egy kis faluról van szó!Hogy tudnának mindenkihez kijárni házhoz kocsi nélkül,amikor az sztk-ban is és a védőnői rendelőben is dolgoznak,baba-mama klubot vezetnek.Természetesen időközönként kijönnek,de nálunk egyidőben vannak az orvossal és egyszerre csinálják a státuszt.én nekem ez teljesen természetes,h én megyek és nem várom el,h kijöjjön.DE EZÉRT BIZTOS NAGYON GONOSZ VAGYOK!
2014. jan. 25. 14:13
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Én az ország egyik legnagyobb városában lakom, a 3. védőnk van és mindegyik kijárt úgy, ahogy elő van írva. Nekik belefér a munkaidejükbe. Alkalmanként kb. fél órát itt töltenek, minden kérdést megbeszélünk, nagyon elégedett vagyok velük, tisztességesen végzik a munkájukat. Sajnálom, hogy nem jut mindenkinek ilyen jó védőnő, mert nagy segítséget jelent.

Az, hogy nem elvárható, hogy elvégezze azt, ami a munkája egy vicc. Ha én a munkahelyemen nem végezném el a feladataim egy részét, mert szerintem nem elvárható, akkor páros lábbal rúgnának ki. Nem is értem hogy merik ezeket a látogatásokat elsumákolni. Az egy dolog, hogy ahol az anyuka bemegy ott valahogy ledokumentálja magának, mintha kinnt járt volna, de amelyik anyuka nem viszi a babát, mint a kérdező ott ez nagyon nagy merészség.

2014. jan. 25. 14:46
 24/29 anonim ***** válasza:

Bp-en laktunk a vèdőnő mègis jött BKV-Val minden honapban most Kecskemèten ès biciklivel jön a vèdőnö. kötelessége...

kèrdező: nàlunk is igy van, èn a doki nèni vèdőnőjèt hivom ha kèrdèsem van, a màsik jön megy . de legalàbb jön....

2014. jan. 25. 15:19
 25/29 anonim ***** válasza:

Én fölhívnám, kérdeznék, esetleg látogatást kérnék.

Nem a körzeti orvost választottátok? Vagy így vannak beosztva a körzetek? (Csak kíváncsi vagyok, hogy hogy áll elő ilyen helyzet.)

2014. jan. 25. 15:31
 26/29 A kérdező kommentje:
A védőnőkhöz körzet szerint vagyunk beosztva, az orvost mi választottuk. És ez így jött össze...
2014. jan. 25. 16:55
 27/29 anonim ***** válasza:

Értem, köszi. Szóval így áll elő a káosz. :)

Remélem, találsz normális segítséget, elég nagy a kavar a hozzátáplálás körül.

2014. jan. 25. 17:04
 28/29 anonim ***** válasza:
Mi pl. a körzeti orvoshoz járunk, de az orvosi tanácsadáson általában nem a mi védőnőnk szokott ott lenni. A védőnő tanácsadása meg teljesen máshol van, mint a gyerekorvos.
2014. jan. 25. 17:28
 29/29 anonim ***** válasza:

A mi védőnőnk 5!!!! év alatt 2x volt kint nálunk!!!!! Budapest

3 gyerekem van

5,3,1évesek.

no comment....

2014. jan. 25. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!