Eltűnt a védőnőnk?
Aki lepontozott, az nézzen kicsit utána a dolgoknak, bár gondolom az intelligenciája addig terjed, hogy nyomkodni tudja a szines gombokat.
További jó szórakozást hozzá!
Én az ország egyik legnagyobb városában lakom, a 3. védőnk van és mindegyik kijárt úgy, ahogy elő van írva. Nekik belefér a munkaidejükbe. Alkalmanként kb. fél órát itt töltenek, minden kérdést megbeszélünk, nagyon elégedett vagyok velük, tisztességesen végzik a munkájukat. Sajnálom, hogy nem jut mindenkinek ilyen jó védőnő, mert nagy segítséget jelent.
Az, hogy nem elvárható, hogy elvégezze azt, ami a munkája egy vicc. Ha én a munkahelyemen nem végezném el a feladataim egy részét, mert szerintem nem elvárható, akkor páros lábbal rúgnának ki. Nem is értem hogy merik ezeket a látogatásokat elsumákolni. Az egy dolog, hogy ahol az anyuka bemegy ott valahogy ledokumentálja magának, mintha kinnt járt volna, de amelyik anyuka nem viszi a babát, mint a kérdező ott ez nagyon nagy merészség.
Bp-en laktunk a vèdőnő mègis jött BKV-Val minden honapban most Kecskemèten ès biciklivel jön a vèdőnö. kötelessége...
kèrdező: nàlunk is igy van, èn a doki nèni vèdőnőjèt hivom ha kèrdèsem van, a màsik jön megy . de legalàbb jön....
Én fölhívnám, kérdeznék, esetleg látogatást kérnék.
Nem a körzeti orvost választottátok? Vagy így vannak beosztva a körzetek? (Csak kíváncsi vagyok, hogy hogy áll elő ilyen helyzet.)
Értem, köszi. Szóval így áll elő a káosz. :)
Remélem, találsz normális segítséget, elég nagy a kavar a hozzátáplálás körül.
A mi védőnőnk 5!!!! év alatt 2x volt kint nálunk!!!!! Budapest
3 gyerekem van
5,3,1évesek.
no comment....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!