Eltűnt a cicim!?
Szép,kerek mellem volt.Nem a legnagyobb,de a testalkatomhoz illő
Mostmeg....szinte nincs is
Amikor lefekszem hátra akkor mintha nem is lenne ..
14 Hós a fiam..mostmár nem szopizik,ezért is zavar ennyire
Rejtegetem magam amikor öltözök a férjem előtt.Rendszerint még a fürdőben felveszem a ruhámat fürdés előtt hogy ne előtte kelljen..
Másnak is " eltűnt " a melle ?
Vagy csak én jártam így ?????
1 éve szoptatok,szép pici,kerek,formás mellem volt előtte.
Mostmeg....semmi sincs.Csak,mint egy kidurrant tejes zacskó.
Tervezem,hogy megcsináltatom,mert engem nagyon zavar,nem érzem így jól magam. :(
Sajnos ez normalis, mert terhesseg/szoptatas utan sorvad a mirigyallomany, ugyanakkor a bor elvekonyodik, megereszkedik.
En sajna szoptatni sem tudtam erdemben normalis ideig, de a melleim igy is atalakultak.
Elotte formas, kerek 75B volt (tehat nem nagy, de vekony vagyok, igy epp eleg volt), most 4 eves a legkisebb gyerek es az o szuletese ota A kosar kell mar csak. A bor visszahuzodott egesz normalisan, de kb 11 eves koromban volt ekkora mellem. Ez van. :(
Nyarra terveztuk a plasztikat (csak az eredeti meretrt akarom visszakapni), de elhalasztottuk, mert szoba kerult a 3. gyerek 2-3 even belul. Addig varok, nincs ertelme igy. Marad a mellcsinalo melltarto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!