Eltűnt a cicim!?

Figyelt kérdés

Szép,kerek mellem volt.Nem a legnagyobb,de a testalkatomhoz illő

Mostmeg....szinte nincs is

Amikor lefekszem hátra akkor mintha nem is lenne ..

14 Hós a fiam..mostmár nem szopizik,ezért is zavar ennyire

Rejtegetem magam amikor öltözök a férjem előtt.Rendszerint még a fürdőben felveszem a ruhámat fürdés előtt hogy ne előtte kelljen..

Másnak is " eltűnt " a melle ?

Vagy csak én jártam így ?????

2013. dec. 31. 10:19
 1/8 A kérdező kommentje:
* után,hogy ne előtte kelljen
2013. dec. 31. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem kicsi volt eredetileg, most pedig ha előrehajolok, uborka alakja van. Nagyon zavar :)
2013. dec. 31. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsi volt,de nagyon formás. Most meg olyan mintha belenne horpadva felül. Szóval nem olyan telt kerek hanem oldalról félhold alakú. Hát ez van. Majd egyszer ha sok pénzem lesz megcsináltatom:)
2013. dec. 31. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:
hát eltűnt szinte, ami maradt, az meg kicsit lötyi...
2013. dec. 31. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy évig megőrültem a szoptatás abbahagyása után...aztán helyreállt...nem 100%ban, de vállalható lett
2013. dec. 31. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:

1 éve szoptatok,szép pici,kerek,formás mellem volt előtte.

Mostmeg....semmi sincs.Csak,mint egy kidurrant tejes zacskó.

Tervezem,hogy megcsináltatom,mert engem nagyon zavar,nem érzem így jól magam. :(

2013. dec. 31. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos ez normalis, mert terhesseg/szoptatas utan sorvad a mirigyallomany, ugyanakkor a bor elvekonyodik, megereszkedik.

En sajna szoptatni sem tudtam erdemben normalis ideig, de a melleim igy is atalakultak.

Elotte formas, kerek 75B volt (tehat nem nagy, de vekony vagyok, igy epp eleg volt), most 4 eves a legkisebb gyerek es az o szuletese ota A kosar kell mar csak. A bor visszahuzodott egesz normalisan, de kb 11 eves koromban volt ekkora mellem. Ez van. :(

Nyarra terveztuk a plasztikat (csak az eredeti meretrt akarom visszakapni), de elhalasztottuk, mert szoba kerult a 3. gyerek 2-3 even belul. Addig varok, nincs ertelme igy. Marad a mellcsinalo melltarto.

2013. dec. 31. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem megmaradt a mellem, kicsit nagyobb is lett, 75/B-ről, 80/D-s. A formája jó, de nem tetszik, hogy a bimbóudvar hatalmas lett, illetve az egész "berendezés" fél méterrel lejjebb van, mint volt. Egy felvarrás jót tenne az önbecsülésemnek.
2014. jan. 1. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!