Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eltűnt 1/2 pár gyerekzoknik...

Eltűnt 1/2 pár gyerekzoknik elő szoktak kerülni? Ha igen, honnan?

Figyelt kérdés
Kisfiam szekrényében 4 darab olyan zokni van, aminek már hónapok nincs meg a párja.
2013. jún. 20. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kíváncsi lennék, nekem 3 gyerekem van, de mégis a legtöbb páratlan zokni az apjuké :D Egy tescos zacskónyi páratlan zokni van itthon, van aminek 2 éve nincs meg a párja, gondolom már nem is lesz meg... de hogy hova tűnnek el, sose jövünk haza fél zokniban :DD
2013. jún. 20. 21:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Én még az oviban is áttúrtam a közös ruháskosarat, amibe azon ruhaneműk kerülnek ,amikben nincs jel, és a gazdája sem ismeri fel. Hátha ... De semmi!

Fogalmam sincs hová tűnhettek el.

2013. jún. 20. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Ágy alatt, szekrény mögött?

A mosógép oldalában vagy a mosógép mögött?

Mondjuk gondolom, hogy ezeket a helyeket már néztétek :)

2013. jún. 20. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem tuti itthon tűnnek el, oviból sem jöttünk haza soha (fél)zokni nélkül. Szerintem a mosógép eszi őket :D na ez csak vicc, de pár hónapos lányomnak is vannak páratlanjai. Ágy alatt? Ágy mögött? Zoknis fiók hátuljába?? Én egyszer egy sapkát találtam a zoknis fiók mögött, úgy értem a fiók belsejében egészen hátul.
2013. jún. 20. 22:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezek a zoknik már jó pár hónapja páratlanok. A kézenfekvő helyeket már többször átkutattam, sehol semmi. Még a ruhásszekrény többi részét is átforgattam, de nincsenek meg.
2013. jún. 20. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:

A gyerekeim váltig állitják Maris a mosogép azt eszi vacsorára :-)

Komolyan meg aminek nincs meg a párja abból lesz valami jó dolog

Pl: óriáskigyó báb polip ablakba a hideg ellen kukac székpárna a szobába kertbe vagy a széklábra huzom h ne csusszon

:-)

2013. jún. 20. 23:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk mosáskor sokszor a paplan vagy párnahuzatokba csomagolódnak be.
2013. jún. 21. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem vicc hogy a mosógép esz

Az elöltöltős mosógépeknek a gumi mőgött van ( még a dob előtt,ahogy kinyitod az ajtót ) van kb 3-5 mm-es rész,ami a mosógép alja..

Nah.amikor szétszerelték vmi miatt akkor találtuk meg őket

2013. dec. 31. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!