Eltűnt 1/2 pár gyerekzoknik elő szoktak kerülni? Ha
igen, honnan?
Figyelt kérdés
Kisfiam szekrényében 4 darab olyan zokni van, aminek már hónapok nincs meg a párja.
2013. jún. 20. 21:41
1/8 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, nekem 3 gyerekem van, de mégis a legtöbb páratlan zokni az apjuké :D Egy tescos zacskónyi páratlan zokni van itthon, van aminek 2 éve nincs meg a párja, gondolom már nem is lesz meg... de hogy hova tűnnek el, sose jövünk haza fél zokniban :DD
2013. jún. 20. 21:44
2/8 A kérdező kommentje:
Én még az oviban is áttúrtam a közös ruháskosarat, amibe azon ruhaneműk kerülnek ,amikben nincs jel, és a gazdája sem ismeri fel. Hátha ... De semmi!
Fogalmam sincs hová tűnhettek el.
2013. jún. 20. 21:51
3/8 anonim válasza:
Ágy alatt, szekrény mögött?
A mosógép oldalában vagy a mosógép mögött?
Mondjuk gondolom, hogy ezeket a helyeket már néztétek :)
2013. jún. 20. 21:58
4/8 anonim válasza:
Nekem tuti itthon tűnnek el, oviból sem jöttünk haza soha (fél)zokni nélkül. Szerintem a mosógép eszi őket :D na ez csak vicc, de pár hónapos lányomnak is vannak páratlanjai. Ágy alatt? Ágy mögött? Zoknis fiók hátuljába?? Én egyszer egy sapkát találtam a zoknis fiók mögött, úgy értem a fiók belsejében egészen hátul.
2013. jún. 20. 22:00
5/8 A kérdező kommentje:
Ezek a zoknik már jó pár hónapja páratlanok. A kézenfekvő helyeket már többször átkutattam, sehol semmi. Még a ruhásszekrény többi részét is átforgattam, de nincsenek meg.
2013. jún. 20. 22:01
6/8 anonim válasza:
A gyerekeim váltig állitják Maris a mosogép azt eszi vacsorára :-)
Komolyan meg aminek nincs meg a párja abból lesz valami jó dolog
Pl: óriáskigyó báb polip ablakba a hideg ellen kukac székpárna a szobába kertbe vagy a széklábra huzom h ne csusszon
:-)
2013. jún. 20. 23:43
7/8 anonim válasza:
Nálunk mosáskor sokszor a paplan vagy párnahuzatokba csomagolódnak be.
2013. jún. 21. 09:20
8/8 anonim válasza:
Nem vicc hogy a mosógép esz
Az elöltöltős mosógépeknek a gumi mőgött van ( még a dob előtt,ahogy kinyitod az ajtót ) van kb 3-5 mm-es rész,ami a mosógép alja..
Nah.amikor szétszerelték vmi miatt akkor találtuk meg őket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!