Miért ilyen manapság a szülők többsége?
Nem egy helyen olvastam, illetve magam is tapasztaltam a következőket.
Van egy gyerek, aki nagyon rossz és szófogadatlan, a szülei hiába beszélnek vele ezerszer is. Ráadásul szándékosan rossz. Végül a szülőnek elfogy a türelme és elcsattan egy pofon vagy neadijsten ad a fenekére. De ebből a többiek csak annyit látnak, hogy a brutális állat veri a gyerekét. A házastársa váljon el tőle és jelentse fel látlelet birtokában. Nem is szülő az ilyen. Az persze nem baj, ha a gyerek akár életveszélybe is sodorta magát, akkor is inkább beszélgessünk vele, majd kérjünk bocsánatot, amiért megszídtuk. Komolyan nem értem, hová fajul ez a világ? Talán ez a magyarázat arra, hogy az embernek sírni támadna kedve, ha sok fiatalra ránéz. A gyerek büntetlenül lehülyézi, megrúgja az anyját, a boltban pedig földhöz veri magát a hisztitől. 12 évesek úgy öltöznek, mint egy riherongy és azon jár az eszük, hogy milyen pózban szexeljenek. Nem azt mondom, hogy félholtra kell verni a gyereket, de azért nem kell mindent megengedni sem neki. Aki pedig nevel, annak nem beszólni kéne, hanem követni a példáját. Mert ahogy elnézem nagyon sok gyereket a tv, számítógép, utca nevel, nem pedig a szülei.
35 éves férfi vagyok. Magam is kikaptam, mégsem lettem lelkisérült és a szüleimmel is kiváló a kapcsolatom. Sőt, van, hogy én is odacsapok a gyerekeimnek.
Kedves 35 éves férfi,költözz más környékre:)
Igen,vannak olyan gyerekek akik feleselnek,a 2 éves keresztlányom is néha a földhöz veri magát,ha nem akar aludni,vagy hasonló "gondja" van és ezt minden kisgyerek megteszi mert mindenkinek van ilyen időszaka,de úgy tűnik,hogy nem tudsz túl sokat a gyerekekről,viszont még életemben nem láttam volna,hogy egy gyerek megrúgná az anyját,vagy lehülyézné.
Amúgy elárulod,hogy honnan is tudod,hogy a 12 éves gyerekeknek a szex jár a fejükben?Én is voltam ilyen idős,és nem a szex járt a fejemben,hanem éppen "szerelmes" lettem az aktuális sztárba(a Harry Potter férfiszereplőinek legalább a negyedébe),de ez nem szex,illetve tapasztalatból mondom,hogy a 12 éves nem magának veszi a ruhát.
Az életveszélyes helyzetről annyit,hogy szerintem ilyenkor a gyereknek el kell magyarázni,hogy nem szabad,és nem mondjuk visszarántani az úttestről és megverni,de ha felétek így szokás érdekesen lettél nevelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!