Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet így nevet adni a babának?

Lehet így nevet adni a babának?

Figyelt kérdés

A párommal nem vagyunk összeházasodva, nem is tervezzük. Az érdekel, hogy a babánknak lehet-e a családneve olyan, hogy a páromnak a családneve, és az én családnevem kezdőbetűje, utána pont és a keresztneve.

Mint pl. Kasuba L. Szilárd.

2009. dec. 2. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Úgy is kell mennetek az önkormányzatba a szülés előtt kb. 3 héttel és ott apasági elismerőt kell csináltatni. Ott kérdezzetek rá, biztos megmondják.
2009. dec. 3. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Az én öcsém neve Urbán-Szabó Viktor.Apja neve ez.

(Tehát apja a nevére vette,anyukám lánykori neve Csáki.)

De úgy rövidítjük,hogy U-Szabó Viktor.

2009. dec. 3. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
szia nos csak annyit füznék hozzá a párom szomszédja volt szilárd és nem a vezeték neve az l-betü mármint nem ahoz kapcsolodok hanem ez lászló akar leni!!
2009. dec. 3. 21:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy Szilárd neve nem olyan, csak a példa kedvéért hoztam fel, hogy világos legyen, miről is érdeklődök.
2009. dec. 5. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Kasuba László Szilárd :)
2010. febr. 1. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!