Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ehhez a vezetéknévhez milyen...

Ehhez a vezetéknévhez milyen nevet adnátok a babának?

Figyelt kérdés

Fiú és lány névre is egyaránt kíváncsi vagyok.

2 kikötés lenne a névvel kapcsolatban, ne legyen túl "régi", pl. Béla, József, Péter, Mária, Erzsébet, stb-stb.

Illetve ne legyen gúnyolódás tárgya se, pl. Armandó, Esmeralda, Nintendó, és még sorolhatnék. :)

A vezetéknév Pelle.

Amik nekünk tetszenek (jelenleg);

Lány: Amanda, Leila / Lejla, Tamara

Fiú: Gergő / Gergely, Botond (de szívem szerint ezt nem adnám)

Valakinek van valami jó ötlete? :)

Válaszokat előre is köszönöm!

2011. jún. 19. 11:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hú a Pelle Lejla nagyon nem jó kimondva. Nagyon "l" betűs, és olyan mintha beszédhibás lennék, amikor kimondom.

Amanda nekem nem tetszik, de a névhez megy. Pelle Tamara tök jó.

Pelle Gergő/Gergely is jó. De a Botond is.

Ajánlani nem nagyon tudok, én magam is nehezen választottam neveket, sokáig tartott míg megtaláltuk párommal a számunkra megfelelőt.

2011. jún. 19. 11:32
 2/15 A kérdező kommentje:

Igen a Lejlát nehéz kimondani, de annyira tetszik ez a név. :)

Az a baj, hogy egyik nap megtetszik valami, aztán a következő nap viszont már teljesen más nevet adnék. Így annyira nehéz dönteni.

2011. jún. 19. 11:35
 3/15 anonim ***** válasza:
A két l betű miatt ez a vezetéknév túl "lágy". Az én ízlésemnek és fülemnek egy határozott hangzású név illene hozzá. Lánynév pl: Viktória, Veronika, Dorottya, Krisztina stb. FiÚ. Péter, Krisztián, Márton stb
2011. jún. 19. 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a Laura nagyon szépen hangzik vele. :) A Botond nekem is tetszik, az a legjobb, azok közül, amiket írtál. Szerintem a határozott hangzású, amit már írtak nem olyan jó, mert túl nagy a kontraszt. De persze kinek mi :)
2011. jún. 19. 11:45
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem akarjuk, hogy a mi nevünket kapja, tehát a Viktória és a Péter már nem nyerő. :)

A Laura és a Veronika nekem is tetszik.

Köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 19. 12:04
 6/15 anonim ***** válasza:

nekem tetszene a Pelle Péter, ha titeket nem zavar, hogy összecseng a név eleje. De a Botond is szép.

Lányból és nem választanék olyat, ahol két l betű is van (pl. Lilla), inkább valami határozottabbat keresnék, mint pl. a Tamara. Pelle Tamara, ez nekem nagyon tetszik:) bár nekem tetszenek az orosz nevek, úgyhogy még a Natasát is bevállalnám:)

2011. jún. 19. 12:12
 7/15 anonim ***** válasza:
A Gergő/Gergely és a Botondx tucatnevek. Nekem a Dénes tetszik és a Veronika is nagyon jó!
2011. jún. 19. 12:28
 8/15 anonim ***** válasza:

én ezeket ajánlanám:

fiú: -Pelle Dávid

-Pelle Iván

-Pelle Noel

-Pelle Tamás

-Pelle

lány:-Pelle Tamara (ez nekem nagyon tetszik)

-Pelle Evelin

-Pelle Anna

-Pelle Krisztina

-Pelle Enikő

-Pelle Fatima

2011. jún. 19. 12:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Pelle Alexander

Pelle Viktoria

Pelle Adrienn

2011. jún. 19. 13:12
 10/15 anonim válasza:

Pelle Jácint

Pelle Ádám

Pelle Jázmin

Pelle Anett

Pelle Anna

2011. jún. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!