Ehhez a vezetéknévhez milyen nevet adnátok a babának?
Fiú és lány névre is egyaránt kíváncsi vagyok.
2 kikötés lenne a névvel kapcsolatban, ne legyen túl "régi", pl. Béla, József, Péter, Mária, Erzsébet, stb-stb.
Illetve ne legyen gúnyolódás tárgya se, pl. Armandó, Esmeralda, Nintendó, és még sorolhatnék. :)
A vezetéknév Pelle.
Amik nekünk tetszenek (jelenleg);
Lány: Amanda, Leila / Lejla, Tamara
Fiú: Gergő / Gergely, Botond (de szívem szerint ezt nem adnám)
Valakinek van valami jó ötlete? :)
Válaszokat előre is köszönöm!
Hú a Pelle Lejla nagyon nem jó kimondva. Nagyon "l" betűs, és olyan mintha beszédhibás lennék, amikor kimondom.
Amanda nekem nem tetszik, de a névhez megy. Pelle Tamara tök jó.
Pelle Gergő/Gergely is jó. De a Botond is.
Ajánlani nem nagyon tudok, én magam is nehezen választottam neveket, sokáig tartott míg megtaláltuk párommal a számunkra megfelelőt.
Igen a Lejlát nehéz kimondani, de annyira tetszik ez a név. :)
Az a baj, hogy egyik nap megtetszik valami, aztán a következő nap viszont már teljesen más nevet adnék. Így annyira nehéz dönteni.
Nem akarjuk, hogy a mi nevünket kapja, tehát a Viktória és a Péter már nem nyerő. :)
A Laura és a Veronika nekem is tetszik.
Köszönöm a válaszokat!
nekem tetszene a Pelle Péter, ha titeket nem zavar, hogy összecseng a név eleje. De a Botond is szép.
Lányból és nem választanék olyat, ahol két l betű is van (pl. Lilla), inkább valami határozottabbat keresnék, mint pl. a Tamara. Pelle Tamara, ez nekem nagyon tetszik:) bár nekem tetszenek az orosz nevek, úgyhogy még a Natasát is bevállalnám:)
én ezeket ajánlanám:
fiú: -Pelle Dávid
-Pelle Iván
-Pelle Noel
-Pelle Tamás
-Pelle
lány:-Pelle Tamara (ez nekem nagyon tetszik)
-Pelle Evelin
-Pelle Anna
-Pelle Krisztina
-Pelle Enikő
-Pelle Fatima
Pelle Alexander
Pelle Viktoria
Pelle Adrienn
Pelle Jácint
Pelle Ádám
Pelle Jázmin
Pelle Anett
Pelle Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!