A mi kisfiunknak egy nevet adtunk,mert meg tudtunk egyezni.A kislányunknak két neve lett,mert nem tudtunk dönteni,Hanna Lilien lett.Semmivel sem jár több papírmunkával,mint ha csak egy neve lenne,és később majd eldöntheti melyiket akarja használni.
2011. febr. 27. 20:02
2/17 anonim válasza:
Az én kislányom Emma Anna. Az Emmát apuja szerette volna, meg nekem is tetszett, Anna meg azért lett mert az én nevem is az.
2011. febr. 27. 20:24
3/17 Szilágyi anyuka válasza:
A kisfiamnak azért van két keresztneve,mert a férjem nagyon szerette volna,ha a baba megkapja az ő nevét. Viszont nekem nem tetszik a férjem neve,ezért megegyeztünk abban,hogy az első név az lesz,amit én szeretnék, a második pedig a páromé. Így lett Bence Attila.
2011. febr. 27. 20:26
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. febr. 27. 20:28
5/17 anonim válasza:
Én nem vagyok híve a két névnem. Mindkét lányomnak egy neve van. (a kicsi Laura)
2011. febr. 27. 22:11
6/17 anonim válasza:
Én nekem se tetszett csak a férjem neve és ezért ez lett a második neve így lett Martin István.A kislánynak már akkor eldöntöttük hogy Viktória lesz amikor Martinnal voltam babás de kapott a lányom egy második nevet is Éva.Azt anyukám miatt mert meghalt:(
2011. febr. 28. 09:16
7/17 anonim válasza:
Annyi gyönyörű név van, miért ne adjunk többet ha lehet. Két név kombinációjával tényleg egyedi lesz a babóca neve.
2011. febr. 28. 09:23
8/17 anonim válasza:
A lányunknál azért lett két név, mert mindkettő tetszett nekünk és nem akartunk választani. Emellett nagyon szép dallamos hangzásúak együtt.
A fiamnál pedig megkapta második névnek az édesapja nevét.
2011. febr. 28. 09:39
9/17 A kérdező kommentje:
Látom sokaknál, ahogy nálunk is, a fiú második neve az apa neve lesz:)
2011. febr. 28. 11:10
10/17 anonim válasza:
Szia!
Mi a várandósség elején megegyeztünk, hogy egy neve lesz a babánknak!Majdnem végig fiút mondtak, meg is volt a név (nem akartuk a sajátunkat adni semmiképp) mikor kiderült hogy szép a köldökzsinór de a lába között cuni van :)
Így mivel volt lány nevünk is, megkapta azt (Fanni) és utána aférjem kérte, hogy hagy kapja meg (ha már lány) a nagymamája nevét (Anna)!Nekem is tetszett így Fanni Anna lett a kislányunk neve! Mostanában Papáék Fannának hívják :)
Ha a köv kisfiú lesz 1 neve lesz! :) De szerintem ikrek lesznek így oda is két név kell majd! :DCsaládi vonás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!