Az Illés névhez milyen fiú keresztnév illene?
Az első fiúnk Zoltán lett.
Vevők vagyunk minden féle névre:)
Ádám
hátha megtetszik a nevem :)
Igen az Illés névhez sok név passzol ez a problémánk nekünk is.
Az eddig felsorolt nevek már mind szóba kerültek.
Van még idő 22 hetes vagyok.
Szia
En mindenkeppen olyat valasztanek ami stilusban nem ut el a Zoltantol.
Nekem tetszenenek ezek a nevparok :)
Illes Zoltan- Illes Tamas
Illes Zoltan- Illes Zsolt
Illes Zoltan- Illes Zalan
Illes Zoltan- Illes Peter
Illes Zoltan- Illes Levente
Illes Zoltan- Illes Gabor
szia!
Én inkább szempontokat írnék!
Az előző válaszoló értek egyet abban, h stílusra jó lenne, ha passzolna a Zoltánhoz!
Egyéb:
-mivel rövid a vezetéknév és valami hosszabb keresztnevet választanék
- valami különlegesebbet, mert igaz nem Szabó vagy Kovács, de azért nem is olyan ritka név, szóval ehhez valami ritkább, különlegesebb keresztnév passzolna
- szép dallamos a hangzása, így lehet egy kicsit "keményebb", "férfiasabb" nevet választani hozzá
- valamelyik válaszoló írta a Gergőt, ezt én semmiképpen nem adnám, max. Gergely, mert kicsit gyerekesen hangzik, egy kisfiúnak nagyon aranyos, de pl. egy ügyvédet vagy orvost nehéz elképzelni Gergő keresztnévvel, számomra kicsit komolytalan benyomást kelt
- én olyat adnék ami komoly, de lehet aranyosan is becézni, mert mégis kevesebb ideig lesz gyerek mint felnőtt
Én ezeket a szempontokat venném figyelembe, de ezeken belül tényleg ízlés dolga!
Remélem tudtam segíteni!
Illés Tamás
Illés Benedek
Illés Bendegúz
Illés Roland
Illés Viktor
Illés Patrik
Illés Kolos
Illés Áron
Illés Ármin
Illés Márk
Illés Martin
Illés Márton
Mikor elolvastam a kerdest a Zoltan jutott eszembe (ezzel a vezeteknevvel es keresztnevvel volt egy pasim aki iszonyat helyes volt :) De latom mar a nagyfiatok ezt a nevet viseli.
Masodjara a Zalan ugrott be. Illes Zalan. Tok jol hangzik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!